compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Marco Borsato presenteert multimediaal drieluik

Marco Borsato presenteert multimediaal drieluik

Wit Licht wordt album, concertreeks en film

Na 'Rood', gaat zanger Marco Borsato op de witte toer. Hij legt momenteel de laatste hand aan de single 'Wit Licht', die een drieluik inluidt dat bestaat uit een album, een concertreeks en een film.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het nummer zal vanaf volgende maand te horen zijn. Het album waarop het 'Wit Licht' komt te staan en de bijbehorende concertreeks zullen eind dit jaar aanvangen. In december zal ook een film met Borsato in de hoofdrol uitgebracht worden.

De film gaat over Eduard Zuiderwijk, die in Oeganda een restaurant uitbaat. Als het vriendje van zijn zoon wordt gekidnapt en gerekruteerd als kindsoldaat, komt Eduard in actie om de jongen te redden.

Voor de DVD 'Zien', dat uitkwam in 2004 werkte Borsato voor de videoclips al samen met verschillende regisseurs, waaronder Dick Maas en Theo van Gogh. De regie van Wit licht is in handen van Jean van de Velde. Het camerawerk zal verzorgd worden door Jan de Bont en Thekla Reuten zal naast Borsato te zien zijn.

Op zijn website zegt Borsato dat hij momenteel de meest enerverende periode uit mijn hele carrière beleeft. 'Het draaien van deze zeer spannende en emotionele film tegen de echte achtergrond van bestaande conflicten in Afrika is buitengewoon indrukwekkend en zeer aangrijpend. Daarbij is acteren met zo'n fantastische cast en crew een overweldigende ervaring.'


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.