compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Megan Fox is een hoer

Megan Fox is een hoer

Actrice speelt hoofdrol in film over schaduwzijde Hollywood

Met zo'n titel heb je gauw de aandacht te pakken, maar het klopt dat Megan Fox de hoofdrol zal spelen in de film Whore en als zodanig afgebeeld is op het bijbehorende affiche. De film zal 20 oktober uitgebracht worden in de Verenigde Staten.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Whore gaat over de schaduwzijde van Hollywood. Een groep jonge mensen probeert koste wat het kost hogerop te komen in de filmwereld en komt erachter dat ze hierbij verder moeten gaan dan ze van tevoren gedacht hadden. Als ze zover gaan dat ze hun lichaam verkopen, komen ze in de problemen met familie, vrienden en zichzelf.

De film van debuterend regisseur Thomas Dekker is opgenomen met een cast bestaand uit voornamelijk onbekende acteurs met verschillende opnametechnieken. Geen enkele acteur kreeg van te voren inzage in het volledige script, om te voorkomen dat de verschillende stijlen waarin de film opgenomen wordt met elkaar zouden botsen.

Megan Fox was vorig jaar te zien in het populaire Transformers (waarvan volgend jaar het vervolg verschijnt). In november zal How to Lose Friends & Alienate People met Fox in de hoofdrol in Nederland in première gaan .


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.