compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuw videomateriaal 'Johnnie Flodder'

Nieuw videomateriaal 'Johnnie Flodder'

21-1-2014 Maandag uploadde regisseur Dick Maas een video op Youtube waarin acteur Coen van Vrijberghe de Coningh, beter bekend als Johnnie uit Flodder 3 en de Flodder tv-serie, te zien is. In de 26 minuten lange video vertelt Vrijberghe over de opnames van Flodder 3 en krijgen de kijkers een bezoekje achter de schermen van de laatste Flodder film.

Delen op facebook

Dick Maas kwam het filmpje tegen tijdens het digitaliseren van zijn oude videobanden. Actrice Wivineke van Groningen, met wie van Vrijberghe de Coningh een relatie had voordat hij overleed, gaf Maas toestemming om het filmpje openbaar te maken.

Coen van Vrijberghe de Coningh overleed in 1997 aan een hartstilstand tijdens een besloten feest. Het feest werd gehouden omdat het vierde en vijfde seizoen van de Flodder serie afgerond waren. Het vijfde seizoen was tevens het laatste seizoen.

Maas ziet deze video als een 'eerbetoon aan Coen van Vrijberghe de Coningh' en daarnaast is het volgens de regisseur een 'erg leuk filmpje'. De reacties die kijkers van het filmpje achterlaten zijn net zo positief.

Dit is de enige Flodder film waarin Coen van Vrijberghe de Coningh in speelt. Acteur Huub Stapel was Johnnie Flodder in de eerste twee films.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.