compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nog een Sex and the City film

Nog een Sex and the City film

Vervolg op Sex and the City the Movie

Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis hebben getekend voor een vervolg op Sex and the city. De tweede film van de televisieserie komt in de zomer van 2010 uit.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De televisieserie Sex and the city was van 1998 tot 2004 zes seizoenen lang een enorm succes. In juni van afgelopen jaar kwam de film van de serie uit. Sex and the City deed het ook goed, het leverde een wereldwijde omzet op van bijna 325 miljoen euro.

Nu hebben de vier actrices Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon getekend voor een vervolg. De film zal wederom geregisseerd worden door Michael Patrick King. Over de plotlijn is nog niets bekend. In de zomer van 2010 kunnen de, voor het grootste deel vrouwelijke, bioscoopbezoekers weer genieten van de vier New Yorkse dames.

Ook al bracht de eerste film van Sex and the city zoveel geld op, de film werd niet door iedereen goed gewaardeerd. Van de IMDB kreeg de vrouwenfilm niet hoger dan een 3. En de Nederlandse filmrecensenten konden de film ook niet echt serieus nemen: "Verder valt er niet veel over de film te zeggen, behalve dan dat alles maar liefst tweeënhalf uur lang – de Bouquet-reeks uitgeserveerd als Oorlog en vrede! – geheel volgens de wetten van Hollywood verloopt: premisse, ontwikkeling, crisis, loutering." (Bas Blokker voor NRC Handelsblad)

Nu maar hopen dat er in 2010 weer genoeg vrouwen zijn die en masse naar de bioscoop rennen voor een film over het spannende leven van vier feestende, winkelende en de liefde bedrijvende Amerikaanse dames van middelbare leeftijd.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.