compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Opnames 'Familieweekend' van start

Opnames 'Familieweekend' van start

Afgelopen weekend zijn de opnames voor 'Familieweekend' van start gegaan. Ook is de cast bekend gemaakt, en de film zal begin 2016 in de bioscoop te zien zijn.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de nieuwe komediefilm van Eyeworks, Familieweekend, nodigt de rijke weduwnaar Pieter Severijn zijn drie kinderen Roderick, Fleur en Benjamin uit voor een familieweekend. De kinderen gaan ervanuit dat dit over de verdeling van de erfenis zal gaan, echter staan ze al snel met de mond vol tanden als ze erachter komen dat hun vader de dertig-jaar-jongere golddigger Bonnie als nieuwe vriendin heeft. Ze gaan trouwen, en als de kinderen ooit nog kans willen maken op de erfenis die ze in gedachten hadden, zullen ze een stokje voor het huwelijk moeten steken.


De rollen zijn voor onder andere Derek de Lint (weduwnaar Pieter Severijn), Dirk Zeelenberg (Roderick), Jennifer Hoffman(Bonnie) , Tim Haars (Benjamin) en Jelka van Houten (Fleur). Dit is tevens het speelfilmdebuut van Pieter van Rijn, die eerder o.a. Flikken Maastricht en Dokter Deen regisseerde. "We hebben net de eerste draaidagen gehad en het was ontzettend leuk op de set. De cast is fantastisch en we hebben met zijn allen waanzinnig veel plezier in het maken van deze film. Ik ben trots dat Eyeworks mij de kans geeft deze film te maken", zei Pieter van Rijn. Melle Runderkamp en Luuk van Bemmelen hebben het scenario geschreven.

De komende maanden zullen de opnames plaatsvinden in Driebergen,Rotterdam,Wassenaar,Soest en Amsterdam. De film zal begin 2016 uitkomen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.