compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 25: nieuw in de bios!

Speelweek 25: nieuw in de bios!

22-6-2016 We hebben een kleine releaseweek! Dat zie je anno 2016 niet zo vaak meer. Er komen drie nieuwe films uit de film van de week is Independence Day: Resurgence.

Delen op facebook

Twintig jaar na de gebeurtenissen van Independence Day is de Aarde weer herbouwd en beter beschermd dan ooit. Algauw komen de mensen erachter dat er weer alien-invasie aankomt. Zijn ze dit keer goed voorbereid?

De mogelijkheid van een vervolg op Independence Day is er altijd geweest maar werd talloze keren uitgesteld. Zo vroeg Will Smith teveel geld voor zijn rol dus hij keerde uiteindelijk niet terug.

Het is nog mogelijk om kaarten te winnen!

Lees ook de recensie van deze film.

Dan Een man die Ove heet. Ove is wat je noemt een oude nukkige man. Elke dag maakt hij een inspectierondje door de buurt om te controleren of zijn buren zich wel aan de regels houden. Als zijn nieuwe overburen zijn brievenbus omver rijden ontstaat er onverwachts een vriendschap.

Deze film is gebaseerd op het boek van Fredrik Backman.

Als derde en laatste film hebben we Ma loute, de nieuwe film van Bruno Dumont. In de zomer van 1910 leiden twee inspecteurs een onderzoek naar een stel mysterieuze verdwijningen. Ze komen terecht in een vreemde gemeenschap waar een bijzondere relatie opbloeit tussen een visserszoon en de jongste dochter van een rijke familie.

Deze film draait in 2016 in de hoofdcompetitie van het filmfestival van Cannes.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.