compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 30: nieuw in de bioscoop

Speelweek 30: nieuw in de bioscoop

23-7-2014 : Elke week zet BiosAgenda de nieuwe films die uitkomen op een rijtje. Deze week komen er zes nieuwe films uit en de film van de week is The Homesman.

Delen op facebook

In The Homesman wordt de lowlife George Briggs door de vrome Mary Bee Cuddy gevraagd om drie gestoorde vrouwen te vervoeren van Nebraska naar Iowa. In deze reis van 400 mijl gaat dwars door de Nebraska Territories met de schoonheid en de gevaren die dat met zich meebrengt.

Deze film draaide eerder in de Gouden Palm competitie van het filmfestival van Cannes. Tommy Lee Jones is zowel de hoofdrolspeler als de regisseur van deze film. Daarnaast schreef hij script op basis van het gelijknamige boek van Glendon Swarthout.

Heli woont in Mexico samen met zijn vrouw, zijn jonge zusje en zijn vader. Als zijn zusje verliefd wordt op een agent in opleiding gaat het mis: Heli krijgt de maken met de Mexicaanse drugsmaffia. Heli moet zijn gezin uit de klauwen van deze gewelddadige bende zien te houden.

Deze film is deels door Nederlandse bedrijven geproduceerd. De film werd in 2013 opgenomen in de officiële competitie van het Cannes filmfestival.

Dan The Purge: Anarchy: Een stel komt vast te zitten met hun auto als de The Purge aanbreekt: de enige twaalf uur in het jaar waar alle misdaden zijn toegestaan. Het stel moet vechten voor hun leven.

Dit is een vervolg op de onverwachte succesfilm The Purge. Deze film volgt echter nieuwe personages.

Dan een rerelease uit 1955: To Catch a Thief. Als een bekeerde juwelendief wordt verdacht van een roof, moet hij de schuldige zien te achterhalen om zijn onschuld te bewijzen. Dan ontmoet hij een ijskoude en verleidelijke blondine.

Alfred Hitchcock is misschien wel de meest beroemde regisseur van de wereld. De acteurs Cary Grant en Grace Kelly waren wereldsterren in hun hoogtijdagen. Tezamen vormt dit een hoogtepunt in de filmhistorie.

We sluiten af met Blended, de nieuwste film van Adam Sandler. Na een afschuwelijke blind date, spreken alleenstaande ouders Jim en Lauren af dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Helaas is niet minder waar als ze door een ongelukje stranden op dezelfde droomvakantie in luxe Afrikaans resort.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.