compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Speelweek 34: nu in de bioscoop

Speelweek 34: nu in de bioscoop

19-8-2015 Deze week komen er vijf nieuwe films uit. BiosAgenda.nl zet ze zoals iedere week weer op rij. De film van de week is The Man from U.N.C.L.E..

Delen op facebook

The Man from U.N.C.L.E. is gebaseerd op een TV-serie uit de jaren zestig. De hoofdrollen werden toen gespeeld door Robert Vaughn en David McCallum.

Een KGB-agent en een CIA-agent zijn gezworen vijanden maar ze moeten de handen ineen slaan om de strijd aan te gaan met een onbekende misdaadorganisatie. De mannen proberen de infiltreren in de organisatie om zo de wereld te redden.

Dan Irrational Man, de nieuwe film van Woody Allen. Een filosofie professor (Joaquin Phoenix) bevindt zich in een existentiële crisis als hij een vriendschap aangaat met een van zijn studentes (Emma Stone). Zij valt echter als een blok voor hem. Hij stort zich echter op een rechtszaak waarin hij onrecht heeft ontdekt.

Dit is de laatste film die Jack Rollins produceerde voor Woody Allen. Rollins heeft sinds de jaren 70 al zijn films geproduceerd en overleed onlangs op 100-jarige leeftijd.

Horrorfans kunnen naar Sinister 2: Courtney verhuist met haar tweelingzoons naar een mooi huis op het platteland om een nieuw leven te beginnen. Maar ze weet niet dat er duistere dingen in en om het huis zijn gebeurd en staan te gebeuren.

Réalité is een vreemde film van Quentin Dupieux, die we kennen als Mr. Oizo. Cameraman Jason krijgt een briljant idee voor een horrorfilm: alle televisies in de wereld worden kwaadaardig en blazen de mensheid op. Een belangrijke filmproducent belooft hem te financieren, maar alleen als Jason de béste schreeuw in de filmgeschiedenis vindt. In zijn zoektocht naar deze perfecte pijnkreet raakt Jason zijn grip op de realiteit kwijt.

We sluiten af met Pixels: Wanneer buitenaardse wezens een vredelievende boodschap afkomstig van aarde verkeerd interpreteren, zetten ze de aanval in. De boodschap bevatte informatie zoals voorbeelden van ouderwetse games. Dus vallen de aliens de mensheid aan met doorgedraaide versies van deze spellen waaronder Donkey Kong en Pac Man.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.