compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Irrational Man

Irrational Man

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

filmhuis

Pitch van Irrational Man
Delen op facebook
Irrational Man
Nederlandse première: 20-8-2015
Verenigde Staten, 2015, 96 min,
Een filosofie professor (Joaquin Phoenix) bevindt zich in een existentiële crisis als hij een vriendschap aangaat met een van zijn studentes (Emma Stone). Zij valt echter als een blok voor hem. Hij stort zich echter op een rechtszaak waarin hij onrecht heeft ontdekt.
Irrational Man trailer en bijzonderheden
Dit is de laatste film die Jack Rollins produceerde voor Woody Allen. Rollins heeft sinds de jaren 70 al zijn films geproduceerd en overleed onlangs op 100-jarige leeftijd.
Aanloop
Woody Allen levert al veertig jaar lang ieder jaar een film af. Dit is de tweede keer dat hij samenwerkt met Emma Stone na Magic in the Moonlight.
Irrational Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Irrational Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Irrational Man zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een filosofie professor bevindt zich in een existentiële crisis als hij een vriendschap aangaat met een van zijn studentes. Zij valt echter als een blok voor hem. Hij stort zich echter op een rechtszaak waarin hij onrecht heeft ontdekt. Komedie van Woody Allen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen