compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tips voor een gezellig avondje bioscoop
Blogs

Tips voor een gezellig avondje bioscoop

Een avondje uit naar de bioscoop is altijd een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een goede film. Of je nu alleen gaat, met vrienden of met je partner, er zijn een paar handige tips die ervoor kunnen zorgen dat je avond nog gezelliger wordt.

Delen op facebook
Tips voor een gezellig avondje bioscoop

Tips voor een gezellig avondje bioscoop

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In dit artikel delen we een aantal tips om je avondje bioscoop nog leuker te maken. De eerste tip die we met je willen delen, is het kopen van een mom bag voor alle lekkere dingen die je dan makkelijk mee kunt nemen. Wel even goed opletten, aangezien de meeste bioscopen het niet kunnen waarderen dat je je eigen eten en drinken meeneemt, maar met de prijzen vandaag de dag is dat natuurlijk niet zo heel gek.

Kies de juiste film

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar de juiste film bepaald natuurlijk wel of je avond geslaagd is ja of nee. Reden genoeg dus om even goed na te denken over of je nu liever naar een actie, thriller of toch romcom gaat. Bekijk bijvoorbeeld eerst eens wat verschillende trailers van de films die je leuk lijken en lees ook vooral de recensies. Je kunt je voorstellen dat er natuurlijk niets zo eerlijk is als iemand die de film met eigen ogen heeft gezien. Daarbij is het wel even belangrijk om een schifting te maken tussen dingen die persoonlijk zijn en dingen die echt te maken hebben met de film. Als er wordt aangegeven dat de film te lang duurde, dan is dit persoonlijk. Als het vrij koud is in de zaal, dan kan het zijn dat iemand zich te koud heeft gekleed. Lees de recensies dus wel goed door.

Reserveer op tijd

Ondanks de vele streamingdiensten vandaag de dag, is en blijft de bios toch enorm populair. Logisch, want een film op het bekende witte doek heeft toch iets magisch in plaats van op een televisie van 50 inch of groter. Daarom is op tijd reserveren, vooral bij populaire films, wel belangrijk. Niets is vervelender dan aankomen bij de bioscoop en erachter komen dat de film volledig is uitverkocht. Om dit te voorkomen, is het verstandig om van tevoren tickets te reserveren. Dit kan meestal online via de website van de bioscoop. Door op tijd te reserveren, ben je verzekerd van een plekje in de zaal en hoef je niet bang te zijn dat de film aan je neus voorbij gaat.

Trek iets makkelijks aan

Net als thuis, is het ook in de bios heerlijk om iets makkelijks aan te trekken. Dat betekent niet dat je in een trainingspak naar de bios hoeft te gaan, maar een lekkere warme trui is wel prettig bijvoorbeeld. Trek bijvoorbeeld geen strakke spijkerbroek aan, maar kies liever voor iets makkelijkers zoals een broek van travelstof. Handig is wel om jezelf in laagjes aan te kleden. Mocht het dan te warm of koud zijn, dan kun je hier makkelijk iets aan doen. Koop daarom een grote zwarte shopper om als tas mee te nemen voor wat lekkere dingen en ook om je trui of vest in te kunnen doen, zodat je deze niet continu vast hoeft te houden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.