compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tropic Thunder blijft nummer 1 in VS

Tropic Thunder blijft nummer 1 in VS

The Dark Knight is over de $500M-grens heen

1-9-2008 Na drie weken staat de komedie Tropic Thunder met Ben Stiller, Robert Downey Jr. en Jack Black nog bovenaan de lijst met bestbezochte films. De opbrengst van de film is niet opvallend hoog, wat aangeeft dat het rustig is in de Amerikaanse bioscopen.

Delen op facebook

Nieuwkomers in de VS deze week waren de science-fiction actiefilm "Bablyon A.D." met Vin Diesel, het drama Traitor met Don Cheadle en de met spoofs gevulde komedie Disaster Movie. De films kwamen binnen op respectievelijk een tweede, vijfde en zevende plek in de Amerikaanse box office. Alleen Tropic Thunder wist meer dan tien miljoen dollar op te brengen.

The Dark Knight steeg een plek ten opzichte van vorige week naar een derde plaats. De film heeft weer een bijzondere mijlpaal behaald door in totaal meer dan 500 miljoen dollar op te brengen in de VS. Qua opbrengsten is de film de een na meest succesvolle film allertijden. Alleen Titanic bracht in 1997 met 600 miljoen dollar meer op.

Het is niet waarschijnlijk dat de Batman-film van Christopher Nolan ook dit bedrag zal overtreffen. De verwachting is dat de film in totaal 530 miljoen dollar zal opbrengen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.