compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Vijfde Terminator in de maak

Vijfde Terminator in de maak

Deel vier juni 2009 in de bioscoop

De laatste hand moet nog gelegd worden aan Terminator Salvation, het vierde deel over de futuristische strijd tegen de opstandige Terminators. Enkele maanden voor de release is de beslissing al genomen over een vijfde deel.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Juni 2009 zal Terminator Salvation in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. In de film zal Christian Bale voor het eerst in de huid van John Connor kruipen, de actieheld die langzaam de hoofdpersoon is geworden van de serie nadat Arnold Schwarzenegger als Terminator uit beeld verdween.

Regisseur McG en producenten Derek Anderson en Victor Kubicek maakten op het Dubai International Film Festival bekend dat een vijfde film al in de maak is. De film staat gepland voor een release in 2011.

Oorspronkelijk wilden de producenten, die vorig jaar de rechten op de lucratieve Terminator-franchise in handen kregen, de beslissing over een vijfde film pas na de release van Terminator Salvation maken. Gesterkt door de positieve reacties van fans en media is de knoop echter nu al doorgehakt.

In Terminator Salvation heeft de organisatie Skynet bijna de gehele mensheid vernietigd in een nucleaire aanslag. John Connor leidt het verzet en krijgt hierbij hulp van Marcus Wright. Connor weet echter niet of Wright uit de toekomst komt, of gered is uit het verleden.

Of Christian Bale in Terminator 5 te zien zal zijn en op welke manier de film aansluit bij zijn voorgangers is nog niet bekend.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.