compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Hayden Christensen

Hayden Christensen

Hayden Christensen: films, nieuws

 
Biografie van Hayden Christensen
Still: Jumper
Rachel Bilson en Hayden Christensen in Jumper
Hayden Christensen werd geboren in Vancouver, Canada. Vanaf zijn dertiende speelde hij in verschillende tv-films en tv-series. Hij bleef een relatief onbekende acteur totdat hij een rol kreeg in de succesvolle film The Virgin Suicides (1999). Enkele jaren later verscheen hij in Star Wars: Episode II - Attack of the Clones en het vervolg Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.

Christensen won enkele Razzie Awards voor 'slechtste acteur in bijrol' zoals in Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, maar werd eveneens genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol in Life as a House (2001). Tevens werd hij op vershillende festivals benoemd tot meest veelbelovend acteur.

Na zijn rol in Star Wars werd hij voor diverse grote producties gecast waaronder Factory Girl (2006), Awake (2007) en Jumper (2008).
Trivia over Hayden Christensen
Zijn broer Tove Christensen is eveneens acteur en producer van films.
Hayden Christensen In het nieuws

Box Office Update - week 7 / 2008

Premièrefilms bestormen top van de Box Office

19-2-2008 Jumper met in de hoofdrollen Hayden Christensen en Samuel L. Jackson heeft afgelopen week de meeste bezoekers naar de Nederlandse bioscopen getrokken. De Nederlandse film Alibi eindigt net achter Jumper op de tweede plek in de Box Office en haalt daarmee de blockbuster The Kite Runner in.

Laatste filmnieuws
Hayden Christensen Feiten
Hayden Christensen in Jumper© (c) 2008 Twentieth Century-Fox Film Corporation
acteur
Geboren 19-4-1981
Hayden Christensen is een Canadese acteur, onder meer bekend van zijn rol in Star Wars en The Virgin Suicides. Werd bekroond tot veelbelovend acteur en vervolgens gecast voor diverse grote producties als Awake (2007) en Jumper (2008).
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
129 films in Amsterdam deze week
129 films in Amsterdam deze week129 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl