compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Job Gosschalk

Job Gosschalk

Job Gosschalk: films, nieuws

 

Biografie van Job Gosschalk

Job Gosschalk is geen onbekende in de wereld van de film. In het verleden werkte hij als casting director bij Kemna Casting.

Verder was Job als producent onder meer verbonden aan de film Alles is liefde, waarvoor hij een Gouden Kalf en een Rembrandt Award ontving. In 2008 regisseerde hij de televisieserie 'S1ngle'.

In 2011 debuteerde Gosschalk als filmregisseur met Alle tijd met in de hoofdrollen Paul de Leeuw en Karina Smulders.

Job Gosschalk In het nieuws

De cast van de Zevende Hemel

Enorme cast in Zevende Hemel

25-11-2015 Job Gosschalk heeft de cast bekend gemaakt van zijn film De Zevende Hemel. De film heeft naast een enorme cast ruimte voor Nederlandstalige liedjes.

Aanmodderfakker (c) September Film

Zes plannen Telefilms 2016 aangekondigd

4-2-2015 Momenteel is er iedere week een Telefilm op TV te zien. Vandaag zijn er zes filmplannen aangekondigd die de Telefilms 2016 moeten gaan vormen.

Verfilming 't Schaep uitgesteld

10-10-2013 De premièredatum van de filmversie van ‘t Schaep met de 5 Pooten is uitgesteld omdat er niet genoeg geldschieters zijn. Dat maakte producent Job Gosschalk gisteren bekend. In plaats van een film, werkt de crew nu aan een nieuw seizoen. De film zou rond eind volgend jaar in de bioscopen komen, maar daar moeten we dus nog iets langer op wachten.

Alain de Levita (r.) en Job Gosschalk (l.) (c) 2011 ArjoFrank/biosAgenda

In gesprek met Job Gosschalk

Interview met de regisseur van Alle Tijd

12-4-2011 De film Alle tijd is een tragikomedie van regisseur Job Gosschalk met Paul de Leeuw en Karina Smulders in de hoofdrollen.

Première Alle Tijd in beeld

8-4-2011 Woensdagavond ging de film Alle tijd met Paul de Leeuw en Karina Smulders feestelijk in première in Den Haag. Onze fotograaf was natuurlijk aanwezig en fotografeerde cast en crew.

Laatste filmnieuws

Job Gosschalk Feiten

acteur, producent, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 7-9-1967
Job Gosschalk is geen onbekende in de wereld van de film. In het verleden werkte hij als casting director bij Kemna Casting. Hij is nu ook actief als regisseur.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+