compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Harry Styles

Harry Styles

Harry Styles: films

 

Biografie van Harry Styles

Harry styles heeft in 2010 meegedaan aan de Britse The X Factor met het lied Isn't She Lovely van Stevie Wonder. Hij is internationaal bekend geworden als bandlid van One Direction met de single 'What Makes you Beautiful'. Hij zit ook in de documentaire One Direction: This Is Us, samen met de rest van de One Direction leden.

Harry Edward Styles, geboren in Engeland, is de zoon van Anne Cox en Des Styles. Hij heeft een oudere zus, Gemma. Hij was pas zeven jaar toen zijn ouders scheidden en zijn moeder hertrouwde. Hij is met zijn zus bij zijn moeder gaan wonen, maar bleef contact houden met zijn vader.

Harry vond zingen al leuk vanaf zijn jeugd en één van zijn grote invloeden was Elvis Presley. Ook de bands Foster the People, Coldplay en "Kings of Leon" horen bij zijn invloeden. The Beatles hadden ook invloed op hem toen hij opgroeide, omdat zijn vader vaak hun muziek draaide.

Harry was 16 jaar toen hij aan The X Factor meedeed. Als solo artiest redde hij het niet in het programma, maar als lid van de groep One Direction werd hij door Nicole Scherzinger toegelaten tot de volgende ronde. Uiteindelijk zijn ze als derde geëindigd.

Trivia over Harry Styles

Dunkirk trailer
Zijn bijnaam is Hazza.
Van de leden van One Direction is Harry de jongste.
Hij kan jongleren.
Harry heeft de naam One Direction bedacht.
Laatste filmnieuws

Harry Styles Feiten

acteur
Geboren 1-2-1994
Harry Styles is lid van de boyband One Direction. Harry heeft in 2010 meegedaan aan The X Factor, waar hij lid werd van One Direction. Harry is het jongste bandlid.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

54 films in Den Bosch deze week

54 films in Den Bosch deze weekVandaag wordt er in Den Bosch maar liefst 61 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl