compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Harry Styles

Harry Styles

Harry Styles: films

 
Biografie van Harry Styles

Harry styles heeft in 2010 meegedaan aan de Britse The X Factor met het lied Isn't She Lovely van Stevie Wonder. Hij is internationaal bekend geworden als bandlid van One Direction met de single 'What Makes you Beautiful'. Hij zit ook in de documentaire One Direction: This Is Us, samen met de rest van de One Direction leden.

Harry Edward Styles, geboren in Engeland, is de zoon van Anne Cox en Des Styles. Hij heeft een oudere zus, Gemma. Hij was pas zeven jaar toen zijn ouders scheidden en zijn moeder hertrouwde. Hij is met zijn zus bij zijn moeder gaan wonen, maar bleef contact houden met zijn vader.

Harry vond zingen al leuk vanaf zijn jeugd en één van zijn grote invloeden was Elvis Presley. Ook de bands Foster the People, Coldplay en "Kings of Leon" horen bij zijn invloeden. The Beatles hadden ook invloed op hem toen hij opgroeide, omdat zijn vader vaak hun muziek draaide.

Harry was 16 jaar toen hij aan The X Factor meedeed. Als solo artiest redde hij het niet in het programma, maar als lid van de groep One Direction werd hij door Nicole Scherzinger toegelaten tot de volgende ronde. Uiteindelijk zijn ze als derde geëindigd.
Trivia over Harry Styles
Zijn bijnaam is Hazza.
Van de leden van One Direction is Harry de jongste.
Hij kan jongleren.
Harry heeft de naam One Direction bedacht.
Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
Harry Styles Feiten
acteur
Geboren 1-2-1994
Harry Styles is lid van de boyband One Direction. Harry heeft in 2010 meegedaan aan The X Factor, waar hij lid werd van One Direction. Harry is het jongste bandlid.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
62 films in Groningen deze week
62 films in Groningen deze week62 films zijn te zien in Groningen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl