compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Dunkirk

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Dunkirk

Delen op facebook
Dunkirk
Nederlandse première: 20-7-2017
Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2017, 105 min,

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een groep geallieerde soldaten in Duinkerken omsingeld door de Duitsers. De honderdduizenden soldaten zijn van alle kanten ingesloten, dus zullen ze over zee geëvacueerd moeten worden.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Dunkirk trailer en bijzonderheden

Een deel van deze film is in Nederland opgenomen, in de buurt van Urk. De film is op 70 millimeter-film opgenomen, een formaat dat tegenwoordig niet heel veel wordt gebruikt. Ook is er gebruik gemaakt van IMAX-camera's, die een zeer groot beeld kunnen registreren.

Trailer van DunkirkBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dunkirkhttps://i1.ytimg.com/vi/p19bl0X1ETM/hqdefault.jpg2017-05-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film wordt geregisseerd door Christopher Nolan, bekend van Inception en de Batman-trilogie. Cameraman van dienst is de Nederlander Hoyte Van Hoytema.

Onze recensie ****0

 2016 Warner Bros. Entertainment Inc., Ratpac-Dune Entertainment LLC and Ratpac Entertainment, LLC

Recensie Dunkirk

Filmliefhebbers kijken er al tijden naar uit: "Dunkirk", de nieuwste film van "Christopher Nolan" ("The Dark Knight", "Memento", "Interstellar"). We kunnen de film nu eindelijk aanschouwen. ...lees de volledige recensie

Dunkirk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dunkirk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dunkirk zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Tijdens de Tweede Wereldoorlog omsingelen de Duitsers een groep Franse, Belgische, Canadese en Britse soldaten in Duinkerken. Er zal een evacuatie over zee moeten gaan plaatsvinden. Van Christopher Nolan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Van regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight - trilogie) komt de actie-thriller Dunkirk. Het eigen originele scenario brengt hij naar het grote scherm, gebruikmakend van zowel IMAXals 65mm film. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Productiemaatschappij: Canal+, Cin+, Dombey Street Productions, Kaap Holland Film, Karo Premiere, RatPac-Dune Entertainment, Roadshow Entertainment, StudioCanal, Syncopy, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over Dunkirk