compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Eric Corton

Eric Corton

Eric Corton: films, nieuws

 

Biografie van Eric Corton

Eric Corton in The Fox
Eric Corton in The Fox
Eric Corton is zanger, acteur en diskjockey. Hij speelde en zong voor diverse bandjes waaronder het inmiddels opgeheven Tacker.

Hij werd opgeleid tot acteur op de Toneelschool en werkte bij verschillende toneelgezelschappen. Op TV presenteert hij voor Veronica het muziekprogramma 't Dak Eraf.

Iedere zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur presenteert Corton het BNN-programma That’s Live op 3FM. Op donderdagavond laat hij je de beste live-tracks horen in Lust for Live.

Eric Corton In het nieuws

Eric Corton presenteert Avond van de Filmmuziek

24-2-2016 3 en 4 maart is het weer tijd voor de Avond van de Filmmuziek in het Concertgebouw in Amsterdam. De presentatie van de TV-uitzending is dit jaar in de handen van Eric Corton.

Volledige cast van Hazes film bekend gemaakt

28-8-2014 Twee weken geleden wisten we melden dat Martijn Fischer de hoofdrol gaat spelen in Bloed, Zweet en Tranen, de film over André Hazes. Nu is de rest van de cast ook bekend gemaakt en daar vinden we nogal wat bekende namen.

Laatste filmnieuws

Eric Corton Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 11-1-1969
Eric Corton is zanger, acteur en diskjockey. Hij speelde en zong voor diverse bandjes waaronder het inmiddels opgeheven Tacker. Iedere zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur presenteert Corton het BNN-programma That’s Live op 3FM.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+