compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Patser

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Patser

Ali B. (Hassan)

Ali B. (Hassan)

Delen op facebook
Patser
Nederlandse première: 1-2-2018
België, 2018, 125 min,

Vier vrienden uit een Antwerpse achterstandswijk gaan het criminele pad op voor snel geld en respect. Maar als een cokedeal misloopt breekt een grote bendeoorlog uit tussen Amsterdam, Antwerpen en Marokko.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Patser trailer en bijzonderheden

Het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah werken vaak met onervaren acteurs. Ook in deze film zijn drie van de vier hoofdpersonen onbekende acteurs die op straat zijn gecast.

Trailer van PatserBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Patserhttps://i1.ytimg.com/vi/Ot1d7Ihpf3Q/hqdefault.jpg2018-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de derde speelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, na Black en Image. Ali B speelt de rol van een grofgebekte Amsterdamse drugsdealer.

Patser - Bioscopen, Tijden & Tickets

Patser in de bioscoop

Wil je Patser zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier vrienden uit een Antwerpse achterstandsbuurt vallen voor het snelle geld, mooie vrouwen, dikke auto's en massa's respect van de straat. Film van het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, met Ali B als Amsterdamse drugsdealer.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Patser vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso.

Patser gaat over de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten. De brute Hassan Kamikaze (Ali B) kent geen grenzen om deze oorlog te winnen, maar ook de maffioso Julmar (Werner Kolf) en zijn handlangers (Adje en Hef) zijn niet van plan de strijd te verliezen.
De vier vrienden worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar. Overige rollen zijn voor Nabil Mallat, Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Vic De Wachter, Noureddine Farihi, Matthijs van Nieuwkerk en Eric Corton.

Productiemaatschappij: A Team Productions, Column Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Patser