compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > Patser > Detailinformatie

Patser

***1/20
Waardering: 3.8/5

Detailinformatie over de film Patser

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

filmhuis, misdaad

Meer info voor de echte fans

Ook met

Vic de Wachter (Commissaris), Nabil Mallat (Yasser), Hans Royaards (Politieker), Aza Declercq (Maria), Paloma Aguilera Valdebenito (El Toro), Hef Frans (Hef), Ludwig Hendrickx (Bodyguard Orlando), Bond Mgebrishvili (Bodyguard Orlando), Julmar Simons (Adje), Dimitri Thivaios (Harbour Security Agent), Mike Thivaios (Harbour Security Agent), Yakup Uzun (Politieagent), Kobe Van Steenberghe (White boy neo-nazi shmetta), Donnya Zidan (Azar)

Production
design

Productie-
maatschap-
pijen

A Team Productions, Column Film
Synopsis distributeur
Patser vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso.

Patser gaat over de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten. De brute Hassan Kamikaze (Ali B) kent geen grenzen om deze oorlog te winnen, maar ook de maffioso Julmar (Werner Kolf) en zijn handlangers (Adje en Hef) zijn niet van plan de strijd te verliezen.
De vier vrienden worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar. Overige rollen zijn voor Nabil Mallat, Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Vic De Wachter, Noureddine Farihi, Matthijs van Nieuwkerk en Eric Corton.