compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Sibs Shongwe-La Mer

Sibs Shongwe-La Mer

Sibs Shongwe-La Mer: films, nieuws

 
Biografie van Sibs Shongwe-La Mer
Sibs Shongwe-La Mer, Kelly Bates en Bonko Cosmo Khoza in Necktie Youth
Sibs Shongwe-La Mer, Kelly Bates en Bonko Cosmo Khoza in Necktie Youth

Sibs Shongwe-La Mer is een creatieve duizendpoot werkzaam als filmregisseur, scenarioschrijver, multimedia artiest, VJ, striptekenaar en componist. Hij breekt internationaal door met zijn film "Necktie Youth".

Sibs Shongwe-La Mer begon als vakantie-stagiair bij een tv-station gedurende zijn tienerjaren en vanaf zijn 18e werkt hij in de tv- en filmwereld. Hij is echt een kind van zijn tijd maakt muziek, muzen-video's en films voor een appel en een ei, maar die hem doen opvallen bij de filmfestivals. In 2012 valt hij in de prijzen met zijn korte film "Death Of Tropics" en in 2013 staat wordt hij geselecteerd voor Cannes met zijn film "Territorial Pissings".

Het is ook bijna logisch dat hij voor TED Johannesburg wordt geselecteerd, waar hij het vooral heeft over het volledig overbodig maken van de media-tussenpersoon.

Shongwe-La Mer heeft een grote groep Zuid-Afrikaanse kunstenaars om hem heen weten te verzamelen in de organisatie The Whitman Independent, welke vooral online community is. Een spin-off hiervan is de Whitman Independent Pictures welke zich vooral bezig houdt met de productie en promotie van films.
Trivia over Sibs Shongwe-La Mer
Het gemak waarmee hij praat en de mooie zinnen die hij uitspreekt, maken hem de ideale gast voor talkshows, maar ook de ideale geldophaler voor allerlei kunstprojecten.

Als acteur valt hij op in bijrollen in zijn eigen films.
Sibs Shongwe-La Mer In het nieuws

Necktie Youth recensie

Verveelde Zuid-Afrikaanse jongeren krijgen een stem

5-11-2015 Debuterend filmregisseur Sibs Shongwe-La Mer toont een zwartwit beeld van een ontspoorde Zuid-Afrikaanse jeugd. Onze recensie over de ambitieuze en opzienbarende film Necktie Youth.

Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag
Sibs Shongwe-La Mer Feiten
Sibs Shongwe-La Mer© Sibsshongwelamer.com
acteur, montage, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 1991
Sibs Shongwe-La Mer is een creatieve duizendpoot werkzaam als filmregisseur, scenarioschrijver, multimedia artiest en acteur. Hij breekt internationaal door met zijn film Necktie Youth.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
81 films in Den Haag deze week
81 films in Den Haag deze weekVandaag wordt er in Den Haag maar liefst 181 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl