compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan: films, nieuws

 

Biografie van Lindsay Lohan

Lindsay Lohan begon haar carrière toen ze drie was; ze was model en ze verscheen in meer dan zestig televisiereclames. In 1996 maakte Lohan haar debuut als actrice en verscheen zij in een dramaserie. Haar filmdebuut kwam in 1998 met The Parent Trap van Nancy Meyers. Voor deze film ontving zij meteen al een 'Young Artist award' en nominaties voor een Blockbuster Entertainment award en een YoungStar award.

Vervolgens werkte zij mee aan een aantal TV-films, waarin zij onder andere samenwerkte met Tyra Banks, Bug Hall en Bette Midler. In juni 2001 zette Lohan haar filmcarrière op een laag pitje om zich op haar muziekcarrière te kunnen storten.

Maar in 2003 speelde zij alweer in de kaskraker Freaky Friday, samen met Jamie Lee Curtis. Een jaar later won Lohan een MTV Movie Award en werd zij genomineerd voor een Saturn award en een Young Artist award.

Inmiddels kennen wij haar van films als: Mean Girls (2004), Just My Luck (2006), Bobby (2006) en Georgia Rule (2007).

Trivia over Lindsay Lohan

Samen met onder andere Tara Reid, Paris Hilton en Bijou Phillips is Lindsay Lohan een van Hollywood's bekendste feestbeesten.

Lindsay Lohan In het nieuws

TV-tip: Mean Girls, 20:30 op RTL8

27-10-2014 Cady Heron is opgegroeid in de Afrikaanse jungle en keert terug naar de VS. Het wordt gevaarlijk als ze verliefd wordt op het vriendje van het populairste meisje van de school. Met Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan kondigt nieuwe film aan

21-1-2014 Lindsay Lohan gaat ook in 2014 verder met acteren. Op het Sundance Film Festival kondigde Lohan aan dat ze in de nieuwe film Inconceivable gaat spelen. De Mean Girls actrice maakt ook deel uit van de crew. Volgens Lindsay Lohan is de film een psychologische thriller dat gaat over een vrouw die iets verloren heeft en het terugeist. De opnames beginnen deze maart.

Een Razzie

Razzie nominaties bekend

16-1-2014 De meeste awarduitreikingen zijn voor de allerbesten. Dit is niet het geval bij de Razzies. Een Razzie is een filmprijs voor het slechtste van Hollywood. Deze prijzen zijn dan ook niet altijd even populair bij de sterren.

Lindsay Lohan als Elizabeth Taylor.

Helena Bonham-Carter speelt Eizabeth Taylor

13-2-2013 Helena Bonham Carter kan weer een rol toevoegen aan haar lijstje: ze gaat Elizabeth Taylor vertolken in een nieuwe biopic.

Lindsay Lohan komt niet meer opdagen bij Scary Movie 5

12-9-2012 Lindsay Lohan is momenteel bezig met de opnames van Scary Movie 5 maar volgens de producenten komt ze niet meer opdagen bij de repeties. Volgens Lohan zelf komt dat omdat ze een longontsteking heeft.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Lindsay Lohan Feiten

acteur
Geboren 2-7-1986
Lindsay Lohan begon haar carrière toen ze drie was. Haar filmdebuut kwam in 1998 met "Parent Trap". In 2001 stortte Lohan zich op haar muziekcarrière. Maar in 2003 speelde zij alweer in de kaskraker Freaky Friday.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

65 films in Utrecht deze week

65 films in Utrecht deze weekDe laatste filmvertoning in Utrecht is vanavond om 22:10 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl