compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Blanca Lewin

Blanca Lewin

Blanca Lewin: films

 

Biografie van Blanca Lewin

Blanca Lewin in La vida de los peces
Blanca Lewin in La vida de los peces

Actrice die vooral bekend is geworden in haar geboorteland als Lola uit de gelijknamige tv-serie. Eerste 10 jaar van haar carrière werd ze vooral gezien als het 'mooie gezichtje', maar vanaf 2005 wordt zij meer en meer gezien als een serieuze actrice.

Ze speelde tot dusver in de films "Ángel Negro", 2000 - Angel Cruz; "Sangre Eterna", 2002 - Carmila; "Sábado, una película en tiempo real", 2003 - Blanca, waarvoor ze prijs als Beste Actrice kreeg tijdens het Film Festival van Mannheim; En la cama, 2005 - Daniela, voor deze rol sleepte ze maar liefst vier maal de prijs voor Beste Actrice onermeer tijdens Palm Springs International Film Festival; "New Brooklyn", 2008 - Marta; "Íntimos y Extraños", 2008- Clara; en La vida de los peces, 2010 - Beatriz.

Trivia over Blanca Lewin

Ze is de muze van regisseur Matías Bize, zij speelt in drie van zijn vier lange speelfilms en in zijn twee korte films "Carla y Max" en "La gente está esperando".
Laatste filmnieuws

Blanca Lewin Feiten

acteur
Geboren 7-8-1974
Zeer gelauwerde Chileense actrice die vooral naam heeft gemaakt in Chili als tv-actrice en in het buitenland vooral met festivalfilms.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

77 films in Den Haag deze week

77 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:10 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl