compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

La vida de los peces

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van La vida de los peces

Blanca Lewin (Beatriz)

Blanca Lewin (Beatriz)

Delen op facebook
La vida de los peces
Nederlandse première: 12-5-2011
Chili, Frankrijk, 2010, 84 min,

Een succesvolle schrijver keert terug naar Santiago, waar hij bijpraat met zijn vrienden die hij al jarenlang niet had gezien. Naarmate de avond vordert, blijkt er een turbulente gebeurtenis te hebben plaatsgevonden die de oorzaak was voor zijn vertrek.

La vida de los peces trailer en bijzonderheden

Regisseur Matías Bize regisseerde en schreef bovendien mee aan deze film.
De film ontving een Goya (Spaanse equivalent van de Oscars) voor Beste Spaanstalige Zuid-Amerikaanse film. De film was de Chileense inzending voor de Oscars, maar haalde de short-list niet.

Trailer van La vida de los pecesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La vida de los peceshttps://i1.ytimg.com/vi/zJNxQaOWc6k/hqdefault.jpg2011-05-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Matías Bize maakte eerder En la cama (2005) met Blanca Lewin, waarvoor hij verschillende prijzen won op internationale filmfestivals. Santiago Cabrera brak door in de tv-serie 'Heroes' en gooide hoge ogen in de film van Steven Soderbergh Che: Part One.

La vida de los peces - Bioscopen, Tijden & Tickets

La vida de los peces in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La vida de los peces zien? Koop of huur de film hier:Een succesvolle schrijver keert terug naar Santiago, waar hij bijpraat met zijn vrienden die hij al jarenlang niet had gezien. Naarmate de avond vordert, blijkt er een turbulente gebeurtenis te hebben plaatsgevonden die de oorzaak was voor zijn vertrek.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ceneca Producciones