compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Ôtez-moi d'un doute

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Ôtez-moi d'un doute

Delen op facebook

Ôtez-moi d'un doute op TV

dinsdag 24-5-2022, 21:10 op France 2
Ôtez-moi d'un doute
Nederlandse première: 11-1-2018
België, Frankrijk, 2017, 95 min,

Erwan is een weduwnaar van 45 die erachter komt dat de man die hij kent als zijn vader zijn vader niet is. Als hij op zoek gaat naar zijn echte biologische vader maakt hij kennis met een excentrieke oude man. Ook komt hij in contact met de ongrijpbare Anna.

Ôtez-moi d'un doute trailer en bijzonderheden

De Franse titel Ôtez-moi d'un doute laat zich vertalen als 'haal mijn twijfel weg'.

Trailer van Ôtez-moi d'un douteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ôtez-moi d'un doutehttps://i1.ytimg.com/vi/1875YU-zxT0/hqdefault.jpg2017-11-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

François Damiens speelt hier de rol van Erwan. Eerder was hij te zien in La famille Bélier als de vader van het gezin.

Ôtez-moi d'un doute - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ôtez-moi d'un doute in de bioscoop

Ôtez-moi d'un doute op TV

dinsdag 24-5-2022, 21:10 op France 2
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ôtez-moi d'un doute zien? Koop of huur de film hier:Erwan is een weduwnaar van 45 die erachter komt dat de man die hij kent als zijn vader zijn vader niet is. Als hij op zoek gaat naar zijn echte biologische vader maakt hij kennis met een excentrieke oude man.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De Franse komedie Ôtez-moi d'un doute (Just To Be Sure) met Cécile de France (o.a. Le gamin au vélo en Francois Damiens (o.a. La famille Bélier) stelt de vraag of je je eigen ouders kunt kiezen.

De Franse komedie Ôtez-moi d'un doute (Just To Be Sure) met Cécile de France (o.a. Le Gamin au Velo) en Francois Damiens (o.a. La famille Bélier) stelt de vraag of je je eigen ouders kunt kiezen. Nee toch? Of juist wel? Op een charmante en lichte toon weet regisseur Carine Tardieu ingewikkelde onderwerpen met betrekking tot liefde, vriendschap en familie aan te snijden.
Ôtez-moi d'un doute was de grote publieksfavoriet op Film by the Sea en een verrassend bioscoopsucces in Frankrijk en België. De film vraagt zich op innemende wijze af wat familie en vaderschap betekenen. De 45-jarige Franse weduwnaar Erwan is geschokt wanneer hij erachter komt dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn biologische vader is. Hij begint een zoektocht en vindt Joseph, een excentrieke oude man met wie hij al snel een band vormt. Precies op het moment dat er weer rust in zijn leven terug lijkt te keren, komt hij de ongrijpbare en aantrekkelijke Anna tegen. Daarnaast heeft hij heel wat te stellen met zijn dochter die zwanger is en weigert om uit te zoeken wie de vader van haar kind is.

Productiemaatschappij: Karé Productions