compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

3 Days in Quiberon

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

1981, Quiberon, een plaatsje aan de Bretonse kust. Hilde Fritsch komt haar oude vriendin bezoeken die zich heeft teruggetrokken in een kuurhotel. Deze vriendin is de wereldberoemde actrice Romy Schneider (weergaloos vertolkt door Marie Bäumer, die verbluffend veel op Romy lijkt), maar samen zien ze eruit als twee gewone vrouwen die blij zijn elkaar weer te zien...
Delen op facebook
3 Days in Quiberon
Nederlandse première: 30-8-2018
Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, 2018, 115 min,

3 Days in Quiberon trailer

Trailer van 3 Days in QuiberonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film 3 Days in Quiberonhttps://i1.ytimg.com/vi/gweI2ArVtNc/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

3 Days in Quiberon - Bioscopen, Tijden & Tickets

3 Days in Quiberon in de bioscoop

Wil je 3 Days in Quiberon zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

1981, Quiberon, een plaatsje aan de Bretonse kust. Hilde Fritsch komt haar oude vriendin bezoeken die zich heeft teruggetrokken in een kuurhotel. Deze vriendin is de wereldberoemde actrice Romy Schneider (weergaloos vertolkt door Marie Bäumer, die verbluffend veel op Romy lijkt), maar samen zien ze eruit als twee gewone vrouwen die blij zijn elkaar weer te zien. Maar al snel wordt duidelijk dat de actrice Hilde’s steun nodig heeft bij het kunnen bevechten van haar demonen.
Kort daarna arriveren de jonge journalist Michael Jürgs en Romy’s oude vriend, de fotograaf Robert Lebeck, om haar te interviewen voor het Duitse magazine STERN. Direct begint het kat-en-muisspel tussen de fragiele diva en de ambitieuze journalist. Terwijl de twee de meest innerlijke gevoelens van deze fascinerende vrouw in tekst en beeld voor hun lezers proberen te vangen, probeert Hilde haar vriendin te beschermen.
Er volgen drie dagen en nachten vol wederzijdse manipulatie, tederheid en emotie’s. Romy is nog nooit zo kwetsbaar geweest.
Heeft ze hierna de kracht gevonden om opnieuw te beginnen? Iets waar ze wanhopig naar verlangt…
Op 29 mei 1982 werd Romy Schneider dood in haar woning in Parijs gevonden. Ze werd 43 jaar.

Productiemaatschappij: Departures Film (co-produced by), Dor Film Produktionsgesellschaft (co-produced by), Rohfilm Factory GmbH, Sophie Dulac Productions (co-produced by), Tita Productions (co-produced by)

Cast & Regisseur

Vicky Krieps

Hotel Maid
Denis Lavant

Fisherman Poet
Birgit Minichmayr

Hilde Fritsch
Robert Gwisdek

Michael Jürgs
Marie Bäumer

Romy Schneider
Emily Atef

Regisseur