compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > 6 Below

6 Below

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

avontuur, biografie, drama, thriller

Pitch van 6 Below
6 Below: Mira Sorvino (Susan Lemarqe)
6 Below: Mira Sorvino (Susan Lemarqe)
Delen op facebook
6 Below
Nederlandse première: 23-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 98 min,
Een extreme snowboarder komt vast te zitten na een storm. Hij verdwaalt in het Sierra-gebergte en moet zien te overleven. Hij moet niet alleen de strijd aangaan met de natuur, maar ook met zijn persoonlijke demonen.
trailer en bijzonderheden over 6 Below
Deze film is gebaseerd op het boek van Eric LeMarque, een Amerikaan die jarenlang professioneel ijshockey heeft gespeeld.
Aanloop van 6 Below
Eric LeMarque wordt gespeeld door Josh Hartnett. Het is alweer een tijdje geleden dat we hem in Nederland in de bioscoop konden zien. Je kan hem kennen van Lucky Number Slevin en 40 Days and 40 Nights.
BioscoopAgenda van 6 Below

6 Below in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je 6 Below zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een extreme snowboarder komt vast te zitten na een storm. Hij verdwaalt in het Sierra-gebergte en moet zien te overleven. Naar het boek van Eric LeMarque. Met Josh Hartnett.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler Eric LeMarque (Josh Hartnett).

6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler Eric LeMarque (Josh Hartnett). Wanneer de ellende in Eric’s leven zich opstapelt besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm en begint een lange fysieke en mentale strijd. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur, maar ook de confrontatie aangaan met zichzelf en de verkeerde keuzes uit zijn verleden onder ogen zien. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is…