compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Een willekeurige doorsnee van de bevolking wordt geportretteerd, ogenschijnlijk zonder enige samenhang. Pas als het te laat is, wordt het geheel duidelijk. De chaos, zowel wereldlijk als persoonlijk, wordt dan op de enige nog mogelijke manier ten einde gebracht.
Delen op facebook
71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls
Duitsland, Oostenrijk, 1994, 95 min,

bijzonderheden

Winnaar van het Catalonian International Film Festival (1994). Laatste deel uit een trilogie van Michael Haneke's blik op een emotioneel apathisch wordende wereld. Carrière, televisie, automatisering en verwaarlozing, het zijn slechts enkele termen die elk ruim vertegenwoordigd zijn. Der Siebente Kontinent, Benny's Video en '71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls' getuigen stuk voor stuk van een machtig inzicht in de samenleving én in het individu. De trilogie mag gelden als een der belangrijkste waarschuwingen van deze tijd, via een medium dat zelf óók een steeds grotere rol speelt in het verval van de huidige westerse maatschappij.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Haneke heeft ook "Funny Games", La Pianiste, en Le Temps du Loup (2003) geregisseerd.

71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls - Bioscopen, Tijden & Tickets

71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls in de bioscoop

Wil je 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls zien? Koop of huur de film hier:Een willekeurige doorsnee van de bevolking wordt geportretteerd. Pas als het te laat is, wordt het geheel duidelijk. Een Haneke-film over geweld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Wega Film

Cast & Regisseur