compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

A Christmas Gift From Bob

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In A Christmas Gift From Bob ligt Londen bedolven onder een dik pak sneeuw en het is bitterkoud: slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James! Gelukkig komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek.
Delen op facebook
A Christmas Gift From Bob
Verenigd Koninkrijk, 2020, 93 min,

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

A Christmas Gift From Bob trailer en bijzonderheden

Vervolg op de speelfilm A Street Cat Named Bob, de echte Bob overleed in 2019.

Trailer van A Christmas Gift From BobBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Christmas Gift From Bobhttps://i1.ytimg.com/vi/8REJMCEDT8M/hqdefault.jpg2020-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Charles Martin Smith maakte eerder "Stone of Destiny" (2008) en Dolphin Tale (2011), hij is ook bekend als acteur.

Acteur Luke Treadaway is bekend van A Street Cat Named Bob (2016), Attack the Block(2011), Clash of the Titans (2010) en Brothers of the Head (2005)

A Christmas Gift From Bob - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Christmas Gift From Bob in de bioscoop

Wil je A Christmas Gift From Bob zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Londen ligt bedolven onder een dik pak sneeuw en het is bitterkoud: slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James! Gelukkig komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

A Christmas Gift From Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. Een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob.

A Christmas Gift From Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. Een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob. Bob de straatkat is terug! Engeland wordt geteisterd door een strenge winter. Zelfs Londen ligt bedolven onder een pak sneeuw en het is bitterkoud: dit zijn slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James (Luke Treadaway)! Al snel komt hij krap bij kas te zitten. Terwijl de Britten gehaast hun laatste inkopen doen in de sfeervol verlichte hoofdstad, doet hij zijn uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. James is de wanhoop nabij, maar zoals altijd komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek en leert hij James de ware betekenis van Kerstmis. De rol van James Bowen wordt gespeeld door Luke Treadaway (A Street Cat Named Bob). Bob de straatkat is als zichzelf te zien in de film.

Productiemaatschappij: Align, Parkhouse Pictures, Studio Pictures, The Exchange, Twickenham Studios