compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

A Cinderella Story: Starstruck

Pitch

In A Cinderella Story: Starstruck droomt puber Finley om haar dorp te verlaten. Ze ziet haar kans schoon wanneer een Hollywood-productie in het dorp komt filmen. Zij doet een vreselijk verlopen auditie, vooral omdat zij te veel bezig is met de hoofdrolspeler Jackson Stone. Vermomd als een cowboy doet succesvol ze een tweede auditie. De uitdaging voor haar is om deze dubbelrol zo lang mogelijk verborgen te houden voor iedereen, vooral voor haar gemene stiefmoeder en zussen.
Delen op facebook
A Cinderella Story: Starstruck
Verenigde Staten, 2021, 96 min,

Bekijk bij:

A Cinderella Story: Starstruck trailer en bijzonderheden

Eerste assepoesterfilm met een homo stiefbroer. Dezelfde boerderij als in "Hannah Montana The Movie".

Trailer van A Cinderella Story: StarstruckBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Cinderella Story: Starstruckhttps://i1.ytimg.com/vi/ZNO3ibABY50/hqdefault.jpg2021-07-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van actrice Michelle Johnston — Southpaw (2015) en The Replacements (2000) — en die vooral bekend is vanwege haar choreografieën voor tv-series (Mad Men , 2007) en film (zoals The Curious Case of Benjamin Button, 2008).
Bailee Madison heeft in relatief korte tijd in meerdere succesvolle films gespeeld in meerdere genres Just Go with It (2011), Don't Be Afraid of the Dark (2010), Brothers (2009) en Bridge to Terabithia (2007).

A Cinderella Story: Starstruck - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Cinderella Story: Starstruck in de bioscoop

Wil je A Cinderella Story: Starstruck zien? Koop of huur de film hier:Finley droomt ervan om haar dorp te verlaten en wanneer een film-crew uit Hollywood neerstrijkt ziet ze haar kans, maar ze verknalt haar auditie. Dan besluit ze om vermomd een nieuwe auditie te doen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series