compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Fish Called Wanda

A Fish Called Wanda

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

komedie, misdaad

Pitch van A Fish Called Wanda
De Amerikaanse Wanda en haar vriendje Otto zijn in Engeland om samen met George en Ken een diamantroof voor te bereiden. Wanda en Otto willen de buit voor zichzelf houden, en informeren de politie over George. Ze weten echter niet dat hij de diamanten al op een geheimde plek verborgen heeft. Wanda denkt dat de beste manier om achter de verstopplaats te komen is om aan te pappen met George's advocaat Archie Leach.
Delen op facebook
A Fish Called Wanda
Nederlandse première: 2002
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 1988, 108 min,
bijzonderheden over A Fish Called Wanda
Kevin Kline won een Oscar voor zijn bijrol (1989). John Cleese's karakter heet in de film 'Archie Leach', de echte naam van de beroemde acteur Cary Grant, die oorspronkelijk net als John Cleese uit Weston-Super-Mare komt.
Aanloop van A Fish Called Wanda
De Britse regisseur Charles Crichton maakte o.a. ook "Dead of Night" (1945), Hue and cry (1947), "Floods of Fear" (1959), "Alien Attack" (1976) en "Cosmic Princess" (1976).
BioscoopAgenda van A Fish Called Wanda

A Fish Called Wanda in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Fish Called Wanda zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 5 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De Amerikaanse Wanda en haar vriendje Otto zijn in Engeland om samen met twee Britten een diamantroof te plegen. Ze willen de boel belazeren, maar dat pakt voor hen slecht uit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen