compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Ghost Story

A Ghost Story

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, fantasy, romantiek

Pitch van A Ghost Story
A Ghost Story: Casey Affleck (C) en Rooney Mara (M)
A Ghost Story: Casey Affleck (C) en Rooney Mara (M)
Delen op facebook
A Ghost Story
Nederlandse première: 16-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 93 min,
Een onlangs overleden man keert als geestverschijning terug naar zijn vrouw. Hij merkt dat hij geen contact met haar kan maken. Langzaam glippen zijn vrouw en zijn oude leven hem door de vingers.
trailer en bijzonderheden over A Ghost Story
Behalve de spookverschijning in de hoofdrol komt er nog een tweede spook in de film voor, dat wordt vertolkt door de beroemde popster Ke$ha.
Aanloop van A Ghost Story
David Lowery heeft eerder Ain't Them Bodies Saints en Pete's Dragon geregisseerd. Regisseur David Lowery werkt bijna altijd samen met Casey Affleck. Zo ook in deze film.
BioscoopAgenda van A Ghost Story

A Ghost Story in de bioscoop

Synopsis distributeur
Met A Ghost Story brengt de veelgeprezen regisseur David Lowery (Ain't Them Bodies Saints, Pete's Dragon) een unieke overpeinzing van nalatenschap, verlies en de essentiële menselijke behoefte aan genegenheid en een betekenisvol leven.

Every love story is A Ghost Story.
Een onlangs overleden man (Academy Award-winnaar Casey Affleck) keert als een spookverschijning terug naar huis om zijn vrouw (Rooney Mara) te troosten. Daar ontdekt hij dat hij niet meer aan tijd gebonden is, en dat hij als gevolg machteloos toe moet kijken hoe het leven dat hij kende en de vrouw die hij liefhad langzaam van hem wegglijden.