compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

A Ghost Story

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van A Ghost Story

Delen op facebook
A Ghost Story
Nederlandse première: 16-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 93 min,

Een onlangs overleden man keert als geestverschijning terug naar zijn vrouw. Hij merkt dat hij geen contact met haar kan maken. Langzaam glippen zijn vrouw en zijn oude leven hem door de vingers.

Bekijk bij:

NETFLIX

A Ghost Story trailer en bijzonderheden

Behalve de spookverschijning in de hoofdrol komt er nog een tweede spook in de film voor, dat wordt vertolkt door de beroemde popster Ke$ha.

Trailer van A Ghost StoryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Ghost Storyhttps://i1.ytimg.com/vi/9uGA7GoueNg/hqdefault.jpg2017-10-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David Lowery heeft eerder Ain't Them Bodies Saints en Pete's Dragon geregisseerd. Regisseur David Lowery werkt bijna altijd samen met Casey Affleck. Zo ook in deze film.

A Ghost Story - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Ghost Story in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A Ghost Story zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een geestverschijning, gespeeld door Casey Affleck onder een wit laken, wil na zijn overlijden zijn rouwende vrouw tot steun zijn, maar blijkt geen contact met haar te kunnen maken. Hierdoor raakt hij langzamerhand verwijderd van zijn vrouw en zijn vroegere leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met A Ghost Story brengt de veelgeprezen regisseur David Lowery (Ain't Them Bodies Saints, Pete's Dragon) een unieke overpeinzing van nalatenschap, verlies en de essentiële menselijke behoefte aan genegenheid en een betekenisvol leven.

Every love story is A Ghost Story.
Een onlangs overleden man (Academy Award-winnaar Casey Affleck) keert als een spookverschijning terug naar huis om zijn vrouw (Rooney Mara) te troosten. Daar ontdekt hij dat hij niet meer aan tijd gebonden is, en dat hij als gevolg machteloos toe moet kijken hoe het leven dat hij kende en de vrouw die hij liefhad langzaam van hem wegglijden.

Productiemaatschappij: A24, Ideaman Studios, Madman Entertainment, Mongrel Media, Picturehouse Entertainment, Sailor Bear, Universal Pictures International (UPI), Zero Trans Fat Productions

Cast & Regisseur