compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

A Hero

Pitch

A Hero is de nieuwe film van Asghar Farhadi (A Separation), waarvoor de tweevoudig Oscarwinnaar terugkeerde naar Iran voor de opnames.
Rahim zit in de gevangenis vanwege schulden die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen om de klacht tegen hem in te trekken als hij een deel van het bedrag kan betalen. Maar dat gaat niet zoals gepland.....
Delen op facebook
A Hero
Nederlandse première: 10-3-2022
Frankrijk, Iran, 2021, 127 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Hero - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Hero in de bioscoop

Synopsis distributeur

A Hero is de nieuwe film van Asghar Farhadi (A Separation), waarvoor de tweevoudig Oscarwinnaar terugkeerde naar Iran voor de opnames.
Rahim zit in de gevangenis vanwege schulden die hij niet kan terugbetalen. Tijdens een tweedaags verlof probeert hij zijn schuldeiser te overtuigen om de klacht tegen hem in te trekken als hij een deel van het bedrag kan betalen. Maar dat gaat niet zoals gepland... Asghar Farhadi won voor A HERO de Grand Prix (Ex Aeque) op het filmfestival van Cannes.

Productiemaatschappij: Arte France Cinéma, Asghar Farhadi Productions (produced by), Memento Films International, Memento Films Production (produced by)

Cast & Regisseur

Fereshteh Sadr Orfani

Mme Radmehr (as Fereshteh Sadrorafaii)
Sahar Goldust

Farkhondeh