compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

A House in Jerusalem

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van A House in Jerusalem

Miley Locke (Rebecca) en Johnny Harris (Michael)

Miley Locke (Rebecca) en Johnny Harris (Michael)

Delen op facebook
A House in Jerusalem
Nederlandse première: 13-7-2023
Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, 2023, 104 min,

In A House in Jerusalem moet de jonge Rebecca - na de dood van haar moeder - verhuizen van Engeland naar Jeruzalem. Kort nadat ze zich heeft gevestigd in een oud huis in een buurt die bekend staat als de Vallei der Geesten, begint een reeks mysterieuze gebeurtenissen en krijgt Rebecca de schuld. Rebecca duikt diep in het mysterie van het huis en de mystieke stad Jeruzalem en gaat op een raadselachtige reis om te ontdekken wat er in de schaduwen van het huis schuilt.

Bekijk bij:

meJane

A House in Jerusalem trailer

Trailer van A House in JerusalemBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A House in Jerusalemhttps://i1.ytimg.com/vi/L3PZU6CxLNw/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A House in Jerusalem - Bioscopen, Tijden & Tickets

A House in Jerusalem in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je A House in Jerusalem zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een Joods-Brits meisje verhuist van Engeland naar Jeruzalem om bij te komen van de dood van haar moeder, maar onderweg ontmoet ze de geest van een Palestijns meisje dat van haar familie werd gescheiden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadat haar moeder bij een ongeluk is omgekomen, verhuist de getraumatiseerde Rebecca met haar vader Michael naar Jeruzalem. Michael is zelf ontroostbaar, maar wil dat zijn dochter een nieuw leven begint in de stad. Het jonge meisje kan haar moeder echter niet vergeten en het lukt haar niet het verleden los te laten. De spanning tussen vader en dochter neemt toe als Rebecca ontdekt dat er nog een meisje van haar leeftijd in het huis woont.

Productiemaatschappij: KeyFilm, Palcine Productions, Red Balloon Film, Wellington Films, ZDF

Cast & Regisseur