compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

A Hundred Flowers

Voor alle leeftijden

Pitch van A Hundred Flowers

Misuzu Kanno (Megumo Kudo) en Mieko Harada (Yuriko Kasai)

Misuzu Kanno (Megumo Kudo) en Mieko Harada (Yuriko Kasai)

Delen op facebook
A Hundred Flowers
Nederlandse première: 27-7-2023
Japan, 2022, 104 min,

In A Hundred Flowers treft Izumi op oudejaarsavond zijn dementerende moeder Yuriko zwervend in een park in de vrieskou. Voor de zoon voelen de herinneringen aan zijn moeder net zo levendig als de dag dat hij ze meemaakte. Terwijl Yuriko langzaam in de vergetelheid raakt, moet Izumi leren leven met het verlies van zijn moeder, die hij al eerder verloor.

Bekijk bij:

meJane

A Hundred Flowers trailer

Trailer van A Hundred FlowersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Hundred Flowershttps://i1.ytimg.com/vi/GwH4MxyZcSE/hqdefault.jpg2023-06-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

A Hundred Flowers - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Hundred Flowers in de bioscoop

Wil je A Hundred Flowers zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Oudejaarsavond. Izumi vindt zijn dementerende moeder Yuriko zwervend in een park in de vrieskou. Dit maakt allerlei oude herinneringen weer wakker bij hem.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Op oudejaarsavond vindt Izumi zijn moeder Yuriko dwalend in het park. Na de diagnose dementie begint haar geest snel te vervagen. Izumi’s herinneringen aan zijn moeder staan echter in zijn geheugen gegrift. Het moment dat hij als kind dacht door zijn moeder in de steek te zijn gelaten, achtervolgt hem na al die jaren nog steeds. Terwijl Yuriko steeds verder verslechtert, worstelt Izumi met het feit dat hij zijn moeder kwijt zal raken. Dit keer voorgoed. Op zijn weg naar acceptatie, ontdekt Izumi Yuriko's geheime verleden en wie zijn moeder eigenlijk was.

Productiemaatschappij: AOI Pro., Bungeishunju, East Japan Marketing & Communications Inc., Filmarks, Lawson Entertainment, Mainichi Newspapers, Nippon Shuppan Hanbai (Nippan) K.K., Toho Company, TV Asahi, Universal Music

Cast & Regisseur

Mieko Harada

Yuriko Kasai
Masaki Suda

Izumi Kasai
Masatoshi Nagase

Yohei Asaba
Yuka Itaya

Ayano Seki
Keiji Nagatsuka

Masayuki Sato