compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

After Ever Happy

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In After Ever Happy lukte het Tessa en Hardin om toch hun tumultueuze relatie, terwijl zij niet meer diegenen zijn die de relatie aangingen. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige, lieve meisje dat ze was toen ze Hardin ontmoette - evenmin als de wrede, humeurige jongen voor wie ze zo hard viel. Hun beider familiegeheimen onthullen dat de twee meer gemeen hebben dan zij hadden gedacht.
Delen op facebook
After Ever Happy
Nederlandse première: 25-8-2022
Verenigde Staten, 2022, 95 min,

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

After Ever Happy trailer

Trailer van After Ever HappyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film After Ever Happyhttps://i1.ytimg.com/vi/Gzt11NN3TfU/hqdefault.jpg2022-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

After Ever Happy - Bioscopen, Tijden & Tickets

After Ever Happy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je After Ever Happy zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Tessa en Hardin hebben een tumultueuze relatie, maar inmiddels zijn ze samen ouder geworden en niet meer wie ze waren aan het begin van de relatie. Hun familiegeheimen laat hun ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan zij zelf dachten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Productiemaatschappij: CalMaple, Wattpad

Cast & Regisseur