compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

After Yang

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van After Yang

Delen op facebook
After Yang
Nederlandse première: 14-4-2022
Verenigde Staten, 2021, 97 min,

In After Yang raakt de geliefde metgezel van zijn jonge dochter - een androïde genaamd Yang - defect. Jake zoekt naar een manier om hem te repareren. Tijdens het proces ontdekt Jake het leven dat aan hem voorbij is gegaan en maakt hij opnieuw contact met zijn vrouw en dochter - waarvan hij niet besefte van vervreemd te zijn.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

After Yang trailer en bijzonderheden

De kostuums van ontwerper Arjun Bhasin zijn ontworpen om een ​​verschuiving aan te geven van synthetische stoffen naar duurzaamheid en hernieuwbare materialen - geen van de kleding die door acteurs werd gedragen bevatte enig plastic materiaal.

De met een Oscar bekroonde muzikant Ryuichi Sakamoto componeerde een extra thema speciaal voor de film.

Het verhaal van de film is een verhaal over robotachtige 'technowezens', kunstmatige intelligentie en klonen, dit alles speelt zich af in een toekomst die getekend is door milieu-problemen.

Cinematograaf Benjamin Loeb en Kogonada hadden een ritueel om tijdens de productie samen ramen te eten terwijl ze het leven en hun benadering van After Yang en de cinema in het algemeen bespraken.

Aangepaste kort verhaal van Alexander Weinstein 'Saying Goodbye to Yang' verschenen in 'Children of the New World' (2016).

Het lied, Gilda, gezongen door de jonge Mika aan haar vader is eigenlijk van Riri Shushu no subete (2001).

Trailer van After YangBekijk de trailer en de beste filmstills van de film After Yanghttps://i1.ytimg.com/vi/P_ohY6BuE2M/hqdefault.jpg2022-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmregisseur Kogonada maakte eerder Columbus (2017), daarvoor bestudeerde hij de groten van de film en fotografie door documentaires te maken over Wes Anderson, Trantino, Kubrick, Hitchcock en Godard.
Het debuut van Ava DeMary. Malea Emma Tjandrawidjaja is een Indonesisch-Amerikaanse kindster die via programma's als American Idols en meerdere van Disney naam heeft gemaakt in de VS.
Actrice Jodie Turner-Smith brak definitief door als filmactrice dankzij de film Queen & Slim (2019) en wordt sindsdien in grote producties als Without Remorse (2021).

After Yang - Bioscopen, Tijden & Tickets

After Yang in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je After Yang zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

In de nabije toekomst krijgt een familie te maken met vragen over liefde, verbinding en verlies nadat hun A.I.-helper onverwachts uitvalt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack (Colin Farrell) en zijn vrouw Kyra (Jodie Turner-Smith): hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen. Tijdens deze zoektocht leert Jack de wereld opnieuw te bekijken en de connectie met zijn vrouw en dochtertje te hervinden. After Yang is de tweede film van filmmaker en video essayist Kogonada ('Columbus') en ging in première in de selectie 'Un Certain Regard' op het Filmfestival van Cannes in 2021.

Productiemaatschappij: A24, Cinereach, Per Capita Productions