compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU

Alleluia

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Alleluia

Laurent Lucas (Michel)

Laurent Lucas (Michel)

Delen op facebook
Alleluia
Nederlandse première: 16-7-2015
België, Frankrijk, 2014, 93 min,

Gloria heeft mannen afgezworen toen ze haar manipulatieve ex-man verliet. Toch haalt een vriendin haar over om op een blind date te gaan met de innemende Michel. De twee vallen als een blok voor elkaar, totdat blijkt dat Michel werkt als gigolo. Gloria heeft hier moeite mee maar ziet ook de lucratieve kant van het werk. Ze spreken af dat Michel doorgaat met zijn werk en dat Gloria zich zal voordoen als zijn zus. Maar dan steekt de onvermijdelijke jaloezie de kop op.

Alleluia trailer en bijzonderheden

Alleluia is losjes gebaseerd op het leven van vermeende seriemoordenaars Raymond Fernandez en Martha Beck alias The Lonely Hearts Killers. Dit duo zou tussen 1947 en 1949 zo'n twintig vrouwen hebben vermoord.

Trailer van AlleluiaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Alleluiahttps://i1.ytimg.com/vi/jd-o_9uxnD8/hqdefault.jpg2015-07-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Fabrice Du Welz schreef ook het scenario voor Alleluia.

Alleluia - Bioscopen, Tijden & Tickets

Alleluia in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BE TV, Canal+ France, Carlotta Films, Fédération Wallonie-Bruxelles, One Eyed, Panfilm, Radar Films, Savage Film, VAF, Wallimage

Cast & Regisseur

Nieuws over Alleluia