Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 17-5 t/m 23-5
WEB | mobiel
Film van de week
MENU
Home > Films > Amori Fragili

Amori Fragili

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeks

drama, filmhuis

Pitch van Amori Fragili
Amori Fragili: Lucia Mascino (Claudia) en Thomas Trabacchi (Flavio)
Amori Fragili: Lucia Mascino (Claudia) en Thomas Trabacchi (Flavio)
Amori Fragili
Nederlandse première: 15-3-2018
Italië, 2017, 92 min,
Als de relatie van Claudia en Flavio na tientallen jaren op de klippen loopt, moeten ze helemaal opnieuw beginnen met hun leven en dat is niet makkelijk.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Amori Fragili
Regisseuse Francesca Comencini is de dochter van de bekende regisseur Luigi Comencini, en vooral bekend van de veelbekroonde serie Gomorra.
Aanloop van Amori Fragili
Thomas Trabacchi speelde onder andere in de film Barney's Version".
BioscoopAgenda van Amori Fragili

Amori Fragili in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Claudia en Flavio hebben lange tijd een gepassioneerde relatie maar dan wordt komt een van haar angsten uit als Flavio op een dag intrekt bij een twintig jaar jongere vrouw...

Zeven jaar woonden Claudia en Flavio samen. Ze leerden elkaar kennen op de universiteit waar ze allebei als hoogleraar werkten. Al snel beseft ze dat Flavio de man van haar leven is. Maar constant is er bij haar die angst hem te verliezen, wat haar niet weerhield nachtenlang te ruziën met hem. Als Flavio op een dag intrekt bij een vrouw die twintig jaar jonger is dan zij, moet ze haar leven weer op de rails krijgen... “Fenomenaal optreden Lucia Mascino" ~ CineEuropa; "Realistisch en met veel gevoel voor humor" ~ Daily Movies.