compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

An Impossibly Small Object

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van An Impossibly Small Object

An Impossibly Small Object filmstill

An Impossibly Small Object filmstill

Delen op facebook
An Impossibly Small Object
Nederlandse première: 3-1-2019
Kroatië, Nederland, Taiwan, 2018, 100 min,

Ee fotograaf maakt een foto in nachtelijk Tapei van een jong meisje. De foto wordt een soort deur naar zijn eigen herinneringen, die vervlochten raken met de werkelijkheid. Een drieluik in Tapei, tijdens een vliegtuigvlucht en in Amsterdam.

An Impossibly Small Object trailer en bijzonderheden

Regisseur David Verbeek, schreef het verhaal en speelt zelf één van de hoofdrollen.

Trailer van An Impossibly Small ObjectBekijk de trailer en de beste filmstills van de film An Impossibly Small Objecthttps://i1.ytimg.com/vi/4n5sqUOs8zc/hqdefault.jpg2018-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur David Verbeek brak door met zijn afstudeerfilm Beat (2004), maakte naam met Shanghai Trance (2008) en won meerdere prijzen voor Full Contact (2015), een film die zijn eerdere experimenten met het mengen van media, landsgrenzen en media samenbracht.

An Impossibly Small Object - Bioscopen, Tijden & Tickets

An Impossibly Small Object in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je An Impossibly Small Object zien? Koop of huur de film hier:Ee fotograaf maakt een foto in nachtelijk Tapei van een jong meisje. De foto wordt een soort deur naar zijn eigen herinneringen, een drieluik in Tapei, tijdens een vliegtuigvlucht en in Amsterdam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een Nederlandse fotograaf (gespeeld door David Verbeek zelf – ook in het echte leven verdienstelijk fotograaf) maakt op een parkeerplaats in nachtelijk Taipei een foto van een meisje dat met haar vlieger speelt. De foto neemt ons mee in het leven van het meisje. Ze is acht jaar en staat op het punt haar beste vriend te verliezen; een jongen uit een rijkere familie die binnenkort naar Amerika gaat verhuizen. Terug in Nederland wordt de fotograaf geconfronteerd met zijn eigen constante staat van eenzaamheid. De foto van het meisje maakt bij hem herinneringen los aan zijn eigen jeugd, toen hij zich nog wel ergens thuis voelde. Het camerawerk van Morgan Knibbe (Those Who Feel the Fire Burning, 2014) vat precies de mysterieuze, eenzame sfeer van de foto’s die de fotograaf eerder maakte in nachtelijk Taipei. Een meditatieve film over bewegend en stilstaand beeld, over de tijd die het verschil maakt tussen die twee, en over de relatie tussen maker en onderwerp.

Productiemaatschappij: Canjune International (presented by), Flash Forward Entertainment, Jaako dobra produkcija (co-produced by), Lemming Film (co-produced by), Nukleus film (co-produced by)

Cast & Regisseur

Lisa Lu

Old Lady
Lucia

Xiao Han
Tine Joustra

Woman in the fund
Klara Mucci

Severina (Photographer's girlfriend)
David Verbeek

Regisseur