compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Anne+

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Anne+

Delen op facebook
Anne+
Nederlandse première: 14-10-2021
Nederland, 2021, 94 min,

In ANNE+ film staat Anne op het punt te gaan emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal. Dan keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend af. Ze gaat op zoek naar wat ze wil in het leven. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat.

Bekijk bij:

NETFLIX

Anne+ trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de succesvolle tv-serie Anne Plus, die ook al een overstap maakte van online serie naar tv-serie. Opnames startten 4 maart 2021.

Trailer van Anne+Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Anne+https://i1.ytimg.com/vi/PnYa_s56l_E/hqdefault.jpg2021-10-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Serie-regisseur Valerie Bisscheroux maakt nu ook haar speelfilmdebuut als regisseur, net als scenarioschrijfster Maud Wiemeijer, die nu haar eerste film aflevert.
Hanna van Vliet die samen met Bisscheroux en Wiemeijer de serie bedacht was eerder te zien in Oh Baby (2017), Broers (2017) en "Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017).

Anne+ - Bioscopen, Tijden & Tickets

Anne+ in de bioscoop

Wil je Anne+ zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Net wanneer Anne haar grote liefde achterna wil reizen, krijgt ze een afwijzing van haar uitgever. Ze moet ineens op zoek gaan naar wat ze wil in het leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat Anne haar leven op?

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Productiemaatschappij: Millstreet Films

Nieuws over Anne+