compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Oh Baby

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Oh Baby

Oh Baby filmstill

Oh Baby filmstill

Delen op facebook
Oh Baby
Nederlandse première: 9-11-2017
Nederland, 2017, 96 min,

Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Hij krijgt de zorg over hem.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Oh Baby trailer en bijzonderheden

'Oh Baby' is ook de titelsong die gezongen wordt door de Nederlandse zanger Alain Clark. Thomas Acda heeft de tekst van Oh Baby geschreven en de muziek is gecomponeerd door David Middelhoff. Ook de andere filmliedjes zijn door hen gemaakt en worden onder meer gezongen door hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet.

Trailer van Oh BabyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Oh Babyhttps://i1.ytimg.com/vi/VbFfT0DyDOA/hqdefault.jpg2017-09-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film is geregisseerd door Thomas Acda. We kennen hem als muzikant en acteur. Dit is de tweede keer dat hij een film regisseert. Eerder maakte hij de TV-film Fake.

Oh Baby - Bioscopen, Tijden & Tickets

Oh Baby in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Oh Baby zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Regie door Thomas Acda.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen desnoods met Ruben erbij.

Productiemaatschappij: 2CFilm, Entertainment One, Firma Helle Willemstein, Set Cross Location Management

Cast & Regisseur

Nieuws over Oh Baby