compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Oh Baby

Oh Baby

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Pitch van Oh Baby
Oh Baby filmstill
Oh Baby filmstill
Delen op facebook
Oh Baby
Nederlandse première: 9-11-2017
Nederland, 2017, 96 min,
Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Hij krijgt de zorg over hem.
trailer en bijzonderheden over Oh Baby
'Oh Baby' is ook de titelsong die gezongen wordt door de Nederlandse zanger Alain Clark. Thomas Acda heeft de tekst van Oh Baby geschreven en de muziek is gecomponeerd door David Middelhoff. Ook de andere filmliedjes zijn door hen gemaakt en worden onder meer gezongen door hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet.
Aanloop van Oh Baby
Deze film is geregisseerd door Thomas Acda. We kennen hem als muzikant en acteur. Dit is de tweede keer dat hij een film regisseert. Eerder maakte hij de TV-film Fake.
BioscoopAgenda van Oh Baby

Oh Baby in de bioscoop

Wil je Oh Baby zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Regie door Thomas Acda.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.