compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, science fiction

Pitch van Ant-Man and the Wasp
Ant-Man and the Wasp: Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp) en Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)
Ant-Man and the Wasp: Evangeline Lilly (Hope Van Dyne / Wasp) en Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man)
Delen op facebook
Ant-Man and the Wasp
Nederlandse première: 18-7-2018
Verenigde Staten, 2018, 118 min,
Scott Lang heeft huisarrest. Als zijn straf er bijna op zit, wordt hij meegesleurd in een avontuur in een andere dimensie, waarbij hij samen met The Wasp geheimen uit het verleden ontrafelt.
trailer en bijzonderheden over Ant-Man and the Wasp
Dit is de 20e film in het Marvel Cinematic Universe (MCU), de generatie Marvelfilms die vanaf 2007 uitkwam.
Aanloop van Ant-Man and the Wasp
De film is een vervolg op Ant-Man (2015), die net als dit deel geregisseerd is door Peyton Reed. Deze film speelt zich af na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War (2016).
BioscoopAgenda van Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp in de bioscoop

Wil je Ant-Man and the Wasp zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 10 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de laatste dagen van Ant-Mans huisarrest wordt hij meegesleurd in een nieuw avontuur, waarbij hij samen met The Wasp geheimen uit het verleden ontrafelt. Met Paul Rudd.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten.

Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm. Ant-Man and The Wasp wordt geregisseerd door Peyton Reed met acteurs Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, with Michelle Pfeiffer, with Laurence Fishburne, and Michael Douglas. Kevin Feige produceert de film met Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth en Stan Lee als de uitvoerende producenten. Chris McKenna & Erik Sommers, Paul Rudd & Andrew Barrer & Gabriel Ferrari hebben het verhaal geschreven.