compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer: films, nieuws

 

Biografie van Michelle Pfeiffer

Voordat Michelle Pfeiffer doorbrak op het witte doek verscheen zij in televisiereclames, kleine films en series. Pfeiffer had in 1982 een gedeelde hoofdrol in 'Grease 2', maar zij begon pas naam te maken toen zij in 1983 met Al Pacino in Scarface verscheen.

Tussen 1987 en 1989 maakte Pfeiffer wereldwijd naam dankzij de films: 'The Witches of Eastwick', 'Married to the Mob', Dangerous Liaisons en 'The Fabulous Baker Boys'. Met deze films won zij Oscar, BAFTA en Golden Globe awards en nominaties.

Gedurende de jaren '90 groeide Pfeiffers bekendheid steeds meer. Zij speelde onder andere in Tim Burton's Batman Returns, Dangerous Minds en One Fine Day met George Clooney. In 2000 verscheen Pfeiffer vervolgens met Harrison Ford in Robert Zemeckis' kaskraker What Lies Beneath. In 2001 speelde ze met Sean Penn in I Am Sam en in 2002 was ze met Renée Zellweger te zien in White Oleander.

Na een aantal jaren weinig van Pfeiffer te hebben gehoord verschijnt zij in 2007 in niet minder dan drie films: I Could Never Be Your Woman, Stardust en Hairspray.

Trivia over Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer sneed Al Pacino per ongeluk met een stuk gebroken glas tijdens de auditie voor Scarface.

Michelle Pfeiffer In het nieuws

Tim Robbins regisseert Man Under

8-11-2012 Tim Robbins is vooral bekend als acteur maar tevens actief als regisseur. Vandaag is bekend geworden dat hij de film Man Under gaat regisseren. Michelle Pfeiffer en "Chloe Moretz" zullen in de film te zien zijn. Ook Robbins zelf speelt een rol.

Laatste filmnieuws

Michelle Pfeiffer Feiten

Michelle Pfeiffer in Ant-Man and the Wasp: Quantumania
acteur, stemacteur
Geboren 29-4-1958
Michelle Pfeiffer maakte naam met Scarface (1983), ze werd bekend met Dangerous Liaisons (1988) en Batman Returns (1992) en inmiddels kennen wij haar van films als What Lies Beneath (2000).

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

69 films in Den Haag deze week

69 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl