compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Maleficent 2

Maleficent 2

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

avontuur, familiefilm, fantasy

Pitch van Maleficent 2
Elle Fanning (Princess Aurora), Angelina Jolie (Maleficent) en Sam Riley (Diaval)
Elle Fanning (Princess Aurora), Angelina Jolie (Maleficent) en Sam Riley (Diaval)
Delen op facebook
Maleficent 2
Nederlandse première: 16-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 119 min,
Maleficent en haar peetdochter Aurora beginnen de complexe familiebanden in twijfel te trekken die hen verbinden terwijl ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.
trailer en bijzonderheden over Maleficent 2
De tweede film van Maleficent wordt op het 60-jarige jubileum van de originele Doornroosje (1959) film uitgebracht. Ook is dit Angelina Jolie's eerste live-action filmrol sinds By the Sea (2015).
Aanloop van Maleficent 2
Actrices Angelina Jolie (Maleficent) en Elle Fanning (Aurora) kan je kennen van talloze films. Zo speelde Angelina Jolie in de welbekende film Mr. and Mrs. Smith (2005) en Girl, Interrupted (1999). Elle Fanning speelde onlangs nog een grote rol in Teen Spirit (2018).
BioscoopAgenda van Maleficent 2

Maleficent 2 in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het in 2014 wereldwijde bioscoop succes Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora de complexe familiebanden die hun binden, in twijfel trekken wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken, door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het wereldwijde bioscoopsucces Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog, waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld en ze zich moeten afvragen of ze echt familie kunnen zijn.