compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Maleficent 2

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Maleficent 2

Elle Fanning (Princess Aurora), Angelina Jolie (Maleficent) en Sam Riley (Diaval)

Elle Fanning (Princess Aurora), Angelina Jolie (Maleficent) en Sam Riley (Diaval)

Delen op facebook
Maleficent 2
Nederlandse première: 16-10-2019
Verenigde Staten, 2019, 119 min,

Maleficent en haar peetdochter Aurora beginnen de complexe familiebanden in twijfel te trekken die hen verbinden terwijl ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Maleficent 2 trailer en bijzonderheden

De tweede film van Maleficent wordt op het 60-jarige jubileum van de originele Doornroosje (1959) film uitgebracht. Ook is dit Angelina Jolie's eerste live-action filmrol sinds By the Sea (2015).

Trailer van Maleficent 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maleficent 2https://i1.ytimg.com/vi/nZcXiuz0mog/hqdefault.jpg2019-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrices Angelina Jolie (Maleficent) en Elle Fanning (Aurora) kan je kennen van talloze films. Zo speelde Angelina Jolie in de welbekende film Mr. and Mrs. Smith (2005) en Girl, Interrupted (1999). Elle Fanning speelde onlangs nog een grote rol in Teen Spirit (2018).

Maleficent 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maleficent 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het in 2014 wereldwijde bioscoop succes Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora de complexe familiebanden die hun binden, in twijfel trekken wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken, door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het wereldwijde bioscoopsucces Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog, waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld en ze zich moeten afvragen of ze echt familie kunnen zijn.

Productiemaatschappij: Roth Films, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Maleficent 2