compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mother!

Mother!

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, horror, mysterie, thriller

Pitch van Mother!
Delen op facebook
Mother!
Nederlandse première: 14-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 121 min,
Een koppel leeft een rustig leven. Hun leven wordt echter ernstig verstoord wanneer er twee andere mensen hun huis betreden. Hun rustige leven zal niet meer hetzelfde zijn.
Mother! trailer en bijzonderheden
Er wordt erg geheimzinnig over deze film gedaan: niemand schijnt te weten waar de film nou precies over gaat. Dit is precies de bedoeling van Darren Aronofsky: hij wil de kijker zo veel mogelijk verrassen.
Aanloop
Darren Aronofsky, bekend van Black Swan en Requiem for a Dream werkt hier samen met topacteurs Jennifer Lawrence en Javier Bardem.
Onze recensie
**000

Recensie mother!

Jennifer Lawrence in mother!, from Paramount Pictures and Protozoa Pictures., © 2017 Paramount Pictures. All rights reserved.
Darren Aronofsky is een van de meest getalenteerde filmmakers van Hollywood. Het is dus niet vreemd dat er halsreikend naar zijn nieuwste film mother! werd uitgekeken. Op papier leek het verhaal immers de potentie te hebben om een moderne Rosemary’s Baby te worden. Maar toen de film op de filmfestivals van Venetië en Toronto werd vertoond, werd er door de pers vooral flink gelachen... ...lees de volledige recensie
Mother! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mother! in de bioscoop

Wil je Mother! zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een koppel leeft een rustig leven. Hun leven wordt echter ernstig verstoord wanneer er twee andere mensen hun huis betreden. Hun rustige leven zal niet meer hetzelfde zijn. Van de regisseur van Black Swan en Requiem for a Dream.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

De relatie van een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering. Geregisseerd door Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream).