compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence: films, nieuws

 

Biografie van Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence is een Amerikaanse actrice die met louter goede films furore maakt in Hollywood. Ze won vele awards waar onder een Oscar voor haar rol in Silver Linings Playbook.

Jennifer Lawrence werd geboren in Kentucky. Op veertienjarige leeftijd besloot ze dat ze actrice wilden worden. Ze versnelde haar schoolcarriere om zo naar haar droom achter na te kunnen gaan.

Na meerdere rollen te hebben gespeeld in TV-series kwam haar doorbraak met de film "The Winter's Bone". Haar hoofdrol speelde een centrale rol in de kwaliteit van de film.

Mainstreamsucces kreeg ze met The Hunger Games, een film gebaseerd op populaire jeugdboeken. Haar status werd definitief gevestigd met Silver Linings Playbook, een rol waar ze een Oscar voor won.

Jennifer Lawrence In het nieuws

Jennifer Lawrence en Thekla Reuten in 'Red Sparrow'

Eerste beelden Thekla Reuten in 'Red Sparrow' (video)

Reuten staat tegenover Jennifer Lawrence in spionagethriller

14-2-2018 Het eerste fragment van spionagethriller Red Sparrow met de Nederlandse actrice Thekla Reuten staat online. Reuten staat in deze scène tegenover hoofdrolspeelster Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence in mother!, from Paramount Pictures and Protozoa Pictures., © 2017 Paramount Pictures. All rights reserved.

Recensie mother!

'Jennifer Lawrence is iets te gastvrij in mother!'

13-9-2017 Darren Aronofsky is een van de meest getalenteerde filmmakers van Hollywood. Het is dus niet vreemd dat er halsreikend naar zijn nieuwste film mother! werd uitgekeken. Op papier leek het verhaal immers de potentie te hebben om een moderne Rosemary’s Baby te worden. Maar toen de film op de filmfestivals van Venetië en Toronto werd vertoond, werd er door de pers vooral flink gelachen...

Sandra Bullock

Cast Ocean's Eleven-reboot krijgt vorm

Array

13-6-2016 Er is momenteel een rboot in ontwikkeling van Ocean's Eleven. De cast van de film, die tot nu toe wordt aangeduid als Ocean's Ocho, wordt aangevoerd door Sandra Bullock.

Wie wint de Oscar in 2016?

Array

25-2-2016 Dit weekend worden de Oscars weer uitgereikt: nog steeds de beroemdste filmprijs van het jaar. Voor BiosAgenda het moment eens te speculeren wie er gaat winnen. We kunnen hier volledig de mist in gaan maar we zullen zien!

Oscars 2016 genomineerden bekend!

Array

14-1-2016 Vandaag zijn alle genomineerden van de Oscars bekend gemaakt. The Revenant, Mad Max: Fury Road en The Martian zijn vaak genomineerd. The Revenant zelfs twaalf keer!

<  123456  >
Laatste filmnieuws

Jennifer Lawrence Feiten

Jennifer Lawrence in Silver Linings Playbook
acteur, producent, stemacteur
Geboren 18-5-1990
Jennifer Lawrence groeide op in Kentucky en besloot op jonge leefdtijd dat ze actrice wilde worden. Nu is het grootste succes in Hollywood.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

63 films in Eindhoven deze week

63 films in Eindhoven deze week63 films zijn te zien in Eindhoven deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl