compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Serena

Serena

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama

Pitch van Serena
Noord Carolina, ten tijden van de depressie periode. (1930)
George Pemberton (Bradley Cooper) heeft moeite om zijn houthakkersbedrijf staande te houden. Zijn hoop is daarom gevestigd op zijn vrouw Serena (Jennifer Lawrence). Als hij echter te horen krijgt dat zij geen kinderen kan baren, word het extra gecompliceerd.
Delen op facebook
Serena
Tsjechië, Verenigde Staten, 2013,
bijzonderheden over Serena
Dit is derde keer dat Jennifer Lawrence en Bradley Cooper samenwerken. Ze deden dit eerder in Silver Linings Playbook en American Hustle. Tevens is het de tweede keer dat hun karakters romantisch met elkaar verweven zijn.

Eerst was regisseur "Darren Aranofsky" verbonden aan het project en was Angelina Jolie in beeld voor de rol van Serena. Ze besloten het project te vallen en zodoende kwam Susanne Bier in beeld.

Jennifer Lawrence gaf Bradley Cooper op als optie voor de rol van George Pemberton. Dit vanwege hun eerdere goede samenwerkingen.
Aanloop van Serena
De Deense Susanne Bier nam de regie op zich. Wij kennen haar van, Brothers, After the Wedding en 'Love Is All You Need".
BioscoopAgenda van Serena

Serena in de bioscoop

Wil je Serena zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 24 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Noord Carolina, ten tijde van de grote depressie. George Pemberton heeft moeite om zijn houthakkersbedrijf overeind te houden. Als zijn vrouw Serena geek kinderen kan baren, wordt het extra gecompliceerd. Regie: Susanne Bier.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen