compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU

Serena

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

Noord Carolina, ten tijden van de depressie periode. (1930)
George Pemberton (Bradley Cooper) heeft moeite om zijn houthakkersbedrijf staande te houden. Zijn hoop is daarom gevestigd op zijn vrouw Serena (Jennifer Lawrence). Als hij echter te horen krijgt dat zij geen kinderen kan baren, word het extra gecompliceerd.
Delen op facebook
Serena
Tsjechië, Verenigde Staten, 2013,

bijzonderheden

Dit is derde keer dat Jennifer Lawrence en Bradley Cooper samenwerken. Ze deden dit eerder in Silver Linings Playbook en American Hustle. Tevens is het de tweede keer dat hun karakters romantisch met elkaar verweven zijn.

Eerst was regisseur "Darren Aranofsky" verbonden aan het project en was Angelina Jolie in beeld voor de rol van Serena. Ze besloten het project te vallen en zodoende kwam Susanne Bier in beeld.

Jennifer Lawrence gaf Bradley Cooper op als optie voor de rol van George Pemberton. Dit vanwege hun eerdere goede samenwerkingen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Deense Susanne Bier nam de regie op zich. Wij kennen haar van, Brothers, After the Wedding en 'Love Is All You Need".

Serena - Bioscopen, Tijden & Tickets

Serena in de bioscoop

Wil je Serena zien? Koop of huur de film hier:


videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Noord Carolina, ten tijde van de grote depressie. George Pemberton heeft moeite om zijn houthakkersbedrijf overeind te houden. Als zijn vrouw Serena geek kinderen kan baren, wordt het extra gecompliceerd. Regie: Susanne Bier.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 2929 Productions, Ascot Elite Entertainment Group, Chockstone Pictures, DeA Planeta Home Entertainment, Nick Wechsler Productions, Paradiso Entertainment, StudioCanal, Tanweer Films

Cast & Regisseur

Bradley Cooper

George Pemberton
Jennifer Lawrence

Serena Pemberton
Toby Jones

Sheriff McDowell
Rhys Ifans

Galloway
Sean Harris

Campbell
Susanne Bier

Regisseur