compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Red Sparrow

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van Red Sparrow

Matthias Schoenaerts (Vanya Egorov) en Jennifer Lawrence (Dominika Egorova)

Matthias Schoenaerts (Vanya Egorov) en Jennifer Lawrence (Dominika Egorova)

Delen op facebook
Red Sparrow
Nederlandse première: 1-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 140 min,

Dominika Egorova wordt tegen haar wil opgeleid tot superspion die haar lichaam moet gebruiken als wapen. Haar eerste doelwit is een CIA-agent, maar ze gaan steeds meer voor elkaar voelen, waardoor zowel de VS als Rusland in gevaar komen.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Red Sparrow trailer en bijzonderheden

Aanvankelijk zou Darren Aronofsky de film regisseren, vervolgens kwamen David Fincher en Rooney Mara in beeld. In 2015 nam de Oostenrijkse regisseur Francis Lawrence de taak op zich.

Trailer van Red SparrowBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Red Sparrowhttps://i1.ytimg.com/vi/oqDKeAa6bXw/hqdefault.jpg2017-09-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jennifer Lawrence is onder meer bekend van The Hunger Games. Ze is de best betaalde actrice van dit moment. De Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts en de Nederlandse actrice Thekla Reuten spelen ook in deze film.

Red Sparrow - Bioscopen, Tijden & Tickets

Red Sparrow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Red Sparrow zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Jennifer Lawrence speelt een Russisch meisje dat tegen haar wil wordt opgeleid tot een superspion die haar lichaam gebruikt als wapen. Als ze een CIA-agent moet ontmaskeren gaat ze steeds meer voor hem voelen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een sparrow, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrire, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen. Red Sparrow is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews. De film herenigd Jennifer Lawrence met Hunger Games-regisseur Francis Lawrence. De cast bestaat verder uit onder andere Charlotte Rampling, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Matthias Schoenearts en Thekla Reuten.

Productiemaatschappij: Chernin Entertainment, Double Negative, Film Rites, Panavision, Twentieth Century Fox Film Corporation