compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Argo

Argo

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, komedie

Pitch van Argo
Argo: Ben Affleck (Tony Mendez)
Argo: Ben Affleck (Tony Mendez)
Delen op facebook
Argo
Nederlandse première: 8-11-2012
Verenigde Staten, 2012, 120 min,
Argo vertelt het verhaal van zes Amerikanen die wisten te ontsnappen tijdens de gijzeling van de VS-ambassade in Iran. CIA-agent Tony Mendez wordt ingeschakeld om de zes uit Iran te krijgen. Hij bedenkt een ongelooflijk plan waarbij de zes worden gepresenteerd als een Canadese filmcrew.
trailer en bijzonderheden over Argo
Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Op 4 november 1979 werd de ambassade gegijzeld die 444 duurde. Zes mensen konden de eerste dag ontsnappen en hebben uiteindelijk met Canadese paspoorten het land verlaten.
Aanloop van Argo
Bryan Cranston zagen we eerder in Drive en de TV-serie "Breaking Bad". Ook speelde hij de rol van vader Hal in Malcolm in the Middle.
BioscoopAgenda van Argo

Argo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Argo zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 19 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Argo vertelt het verhaal van zes Amerikanen die wisten te ontsnappen tijdens de gijzeling van de VS-ambassade in Iran. CIA-agent Tony Mendez wordt ingeschakeld om de zes uit Iran te krijgen. Gebaseerd op ware feiten.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen