compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Don't Look Up

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Don't Look Up

Cate Blanchett (Brie Evantee), Tyler Perry (Jack Bremmer), Leonardo DiCaprio (Dr. Randall Mindy) en Jennifer Lawrence (Kate Dibiasky)

Cate Blanchett (Brie Evantee), Tyler Perry (Jack Bremmer), Leonardo DiCaprio (Dr. Randall Mindy) en Jennifer Lawrence (Kate Dibiasky)

Delen op facebook
Don't Look Up
Nederlandse première: 9-12-2021
Verenigde Staten, 2021, 139 min,

In Don't Look Up ontdekt een student astronomie dat een komeet richting aarde afkoerst. Samen met haar professor proberen ze de wereld te waarschuwen, maar zelfs de president van de VS heeft andere dingen aan haar hoofd. Ze willen het aan sociale media verslaafde publiek wakker schudden, maar weten niet hoe.

Bekijk bij:

NETFLIX

Don't Look Up trailer en bijzonderheden

De titel van de film is afgeleid van Nicholas Roeg klassieker Don't look now (1973).

Trailer van Don't Look UpBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Don't Look Uphttps://i1.ytimg.com/vi/26XEvHKJCi4/hqdefault.jpg2021-11-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Adam McKay maakte eerder Vice (2018), The Big Short (2016), The Campaign (2012) en Anchorman (2004), allemaal cynische films over politiek, corruptie en media.
De film heeft een indrukwekkende cast met onder meer de snel rijzende filmster Himesh Patel die eerder te zien was in Tenet (2020), The Aeronauts (2019) en Yesterday (2019).

Don't Look Up - Bioscopen, Tijden & Tickets

Don't Look Up in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Don't Look Up zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Een student astronomie (Jennifer Lawrence) ontdekt dat een komeet richting aarde afkoerst, maar het ongenteresseerde publiek waarschuwen blijkt een huzarenklus.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het schijnt niemand ook maar iets te interesseren. De mensheid waarschuwen voor een planetendoder zo groot als de Mount Everest is blijkbaar een erg ingewikkelde opgave. Met hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour. Deze brengt hen van het kantoor van de onverschillige president Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en tevens stafchef Jason (Jonah Hill) naar de radiogolven van The Daily Rip, een vrolijke ochtendshow gehost door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet inslaat, hebben ze geen tijd te verliezen om de aandacht te krijgen van een publiek dat geobsedeerd is door social media. Iets wat schokkend komisch blijkt te zijn. Want wat is er in hemelsnaam nodig om de wereld gewoon omhoog te laten kijken?!

Productiemaatschappij: Bluegrass Films, Hyperobject Industries

Cast & Regisseur

Cate Blanchett

Brie Evantee
Leonardo DiCaprio

Dr. Randall Mindy
Jennifer Lawrence

Kate Dibiasky
Meryl Streep

President Janie Orlean
Adam McKay

Regisseur

Nieuws over Don't Look Up